Általános Repülési Kiállítás, koncert- és oktatórepülés, június 21. (BIAS 2014)

0 848

Románia legnagyobb repülőshowja Bukaresti Nemzetközi Repülési Kiállítás és Általános Repülési Kiállítás (BIAS) június 21-én, szombaton és 22-én, vasárnap kerül sor a Bukaresti "Aurel Vlaicu" Nemzetközi Repülőtéren, Baneasa államban, a Bukaresti Repülőterek Nemzeti Társasága, a Román Aeroclub, a ROMATSA, a ROMAERO és az AIBO Sportklub szervezésében.

Szombaton a Baneasa repülőtérre látogathatnak ki a nézők Általános Repülési Kiállítás, ahol több tucat polgári és katonai repülőgép látható a könnyű repülőgépektől az üzleti repülőgépekig. Továbbá szombaton, órakor BIAS 2014, a nézőknek lehetőségük van a földre, belülre kitéve látni Általános Repülési Kiállítás, MIG 21 Lancer repülőgép, Spartan C271, IAR 99 Falcon, Puma M katonai helikopter, de harci felszerelések is: radarok, föld-levegő rakétakilövő rendszerek stb.

Szintén szombaton, a BIAS 2014 ideje alatt a banda koncertje a Băneasa repülőtéren lesz. Cristi Minculescu és Nuțu Olteanu szupercsoport.

Megálltam a reptéren és megnéztem a repülőshow előkészületeit. Az alábbiakban néhány állványkeret látható az Általános Repülési Kiállításról.

A Bucharest National Airports Company egy nagy tál édességgel várja Önt.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.