Április 6-7-én: hétvége az Open Streets-szel Bukarestben - Urban Promenade!

0 115

Az április 6-7-i hétvégén visszatér az a rendezvény, amely Bukarest legforgalmasabb utcáit sétálóövezetté alakítja a hétvégén - "Open Streets Bukarest - Urban Promenade". Így a Calea Victoriei ezen a hétvégén kizárólag a bukarestiek számára lesz nyitva. Sétálhatnak majd a Calea Victoriein, de részt vehetnek művészeti eseményeken is. Ezért az STB személygépkocsi és a tömegközlekedés forgalma elterelik.

Az "Open Streets" ezen a hétvégén visszatér Bukarestbe. A Fővárosi Városháza szabadtéri projektje, amelyet a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi Igazgatóság, az ARCUB - Bukaresti Önkormányzat Kulturális Központja és a PROEDUS - a Bukaresti Önkormányzat Oktatási és Sportprojektek Központja közösen szervezett, mint zóna. üzemeltetők, a hétvégétől, április 6-7.

Megtartjuk az idei év első Open Streets hétvégéjét Bukarestben

Az Open Streets rendezvény az idei év első hétvégéjén, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre, miután tavaly több mint egymillió résztvevő vonult be az átalakult artériákba. Így idén április 6. és október 13. között több ponton gyalogos zónát alakítanak ki a belvárosban és a főváros többi részén – írja b365.ro.

„Színházi előadásoktól, táncbemutatóktól, élő utcai koncertektől a város kulturális intézményei által szervezett kreatív műhelyekig, kiállításokon, sporttevékenységekig és játszóterekig a „Nyitott utcák” #4 a városi teret művészi fellépések számára nyitott színpadmá alakítja át. pihenő- és sétányterületet kínál a főváros minden korosztályának., áll a bukaresti városháza által küldött sajtóközleményben.

Így ezen a hétvégén a Străzi Deschise a Calea Victoriei-t gyalogos övezetté alakítja délelőtt 10:00 és 22:00 óra között a Piața Victoriei útszakaszon - St. Gheorghe Manuval, illetve a Bulevardul Dacia - Splaiul Independenței útszakaszon. , a kereszteződések érintése nélkül. A szervezők arra invitálják a lakosságot, hogy élvezzék ennek a történelmi főútnak a szépségét és a 17 órakor kezdődő művészeti eseményeket.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.