Blue Air járatok kérésre: Larnaca (Ciprus) - Bukarest (Románia) 17. május 2020-én

0 12.320

A romániai rendkívüli állapot idején A Blue Air felfüggesztette az összes menetrend szerinti járatát, minden alapból. Vannak azonban komoly okai annak, hogy egyesek miért szeretnének utazni.

Emiatt, amennyiben nincs utazási korlátozás a kívánt célállomásra és onnan indulva, a Blue Air La Cerere járatként üzemel. FONTOS: felelősséggel kell vállalnia az adott állam hatóságai által megkövetelt önelszigetelési vagy karantén kötelezettséget, beleértve azt is, ha Romániába érkezik.

A Blue Air kérésre repül: Larnaca - Bukarest

Ez idő alatt, ha elegendő utazási igény érkezik, a Blue Air gondoskodik Repülőjárat kérésre, különleges járatok bevezetése – nyitva áll mindazok előtt, akiknek arra a néhány célállomásra vagy onnan kell utazniuk, ahol még lehetséges a repülés.

Tekintettel arra, hogy a legtöbb járat korlátozott, a Blue Air kéri, hogy tájékozódjon az egyes országokban érvényben lévő utazási feltételekről. További információért - kattintson itt!

Utazni kell? Ahhoz, hogy ez a kívánság teljesüljön, első lépésként be kell nyújtania kérelmét (minden utas számára), kitöltésével űrlap a Blue Air honlapján.

Blue Air járatok menetrend szerint kérésre

május 17, vasárnap:
Larnaca - Bukarest Otopeni (11:00 - 13:15). Foglaláshoz nyomja meg ITT.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.