A TAROM a 2014-2015-ös szezonban ingyenes téli sporteszközök szállítását kínálja

0 524

A téli sportok szerelmeseinek a TAROM ingyenes 23 kilogrammot meghaladó poggyász szállítását kínálja, amely sí- és snowboardfelszerelést jelent Románia (Bukarest/Jászvásár/Nagyszeben) vagy Moldova (Chisinau) és London, Bécs, Nizza, München, Szófia, Torino, Bologna, Milánó (Bergamo), Genf.

Ezt a kedvezményt a téli szezonban, 26. október 2014. és az utazás kezdő időpontja, 28. március 2015. között megtett utazások biztosítják. A téli sporteszközök a következőkből állnak: egy pár síléc, egy pár bakancs és egy pár rúd vagy egy snowboard és egy pár bakancs.

Ezen sportfelszerelések ingyenes átvétele a rendelkezésre álló kapacitáson belül, a repülőgép típusától függően történik.

„A 2014-2015-ös téli szezonban a TAROM növeli a Rómába, Dubajba, Genfbe és Chisinauba közlekedő járatok számát, és megnyitja a Iasi-Dublin járatot. Ingyenes szállítást kínálunk minden utasnak, aki Románia (Bukarest / Iasi / Nagyszeben) vagy Moldova (Chisinau) és London, Bécs, Nizza, München, Szófia, Torino, Bologna, Milánó (Bergamo), Genf közötti útvonalakon utazik. téli sportfelszerelés maximum 23 kg tömeggel. Emlékeztetjük ügyfeleinket, hogy a TAROM az üzleti utasok számára 79** kilogramm súlyig ingyenes, a gazdasági utasoknak pedig legfeljebb 33** kg tömegű poggyászszállítást biztosít ingyenesen” – mondta Christian Heinzmann úr.

** Üzleti 79 kg = 3 db x 23 kg (egy darab normál feladott poggyász) +10 (egy darab normál kézipoggyász)
** Gazdaságos 33 kg = 1 db x 23 kg (egy darab normál feladott poggyász) +10 (egy darab normál kézipoggyász)

(Fotó: www.schenna.com)

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.