Romániai repülőterek 2016: Teljes utasforgalom 2016-ban

2016-ban a Tuzla Nemzetközi Repülőtér 15 288 szállított utast regisztrált!

0 2.388

Az utasforgalmat tekintve a déli parton lévő repülőtéren 15.288 XNUMX utast szállítottak, ami alacsonyabb a tavalyinál. De túlmutat a beton kifutópályákkal rendelkező Băneasa és Tulcea repülőtereken.

Tuzla utasforgalmának dinamikáját sajnos nagyon nagymértékben befolyásolja az infrastruktúra. A RAS tevékenysége jelenleg még csak kis utas/repülőjáratokra korlátozódik, a társaság az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: utas- és teherszállítás belföldi és külföldi célállomásokra kis- és közepes repülőgépekkel, helikopterekkel A osztályú teljesítményig.

utasforgalom-2016-repülőterek-románia

Ugyanakkor a RAS tevékenység magában foglalja a tengeri platformokra és onnan induló szállítási szolgáltatásokat, repülőiskolát (repülőgép/helikopter), egészségügyi légi szállítást (repülőgépek/helikopterek), ejtőernyős ugrást (iskola/szabadidő), szabadidős repülést/airtaxit, légi reklámozást, földi célok légi megfigyelése, légi fényképezés és filmezés, közüzemi repülések a mezőgazdaságban.

Tuzla repülőtér

számú rendelete alapján 2013 óta nyitott a nemzetközi személy- és teherforgalom számára. 1.133. A Tuzla repülőtér az első OPITO által akkreditált offshore képzési központ - School of Survival at Sea. Ez az egyetlen képzési központ légiutaskísérők számára (gyakorlati képzés, szimulátorok). Ez ad otthont Romániában az első integrált hivatásos kutató-mentő szolgálatnak (légi haditengerészet). Szervezője a leghíresebb privát légibemutatónak, az AEROMÁNIA-nak (10-ban 2016 ÉV). Románia egyik első magánrepülő iskolájának és az első ejtőernyős iskolának ad otthont.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.