Wizz Air repülőgép "Budapest 2024" színben

0 1.946

Wizz Air partnerségben Budapest Repülőtér és a jelöltség támogatásával Budapest a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékokon, ma bemutatta a repülőgépet Budapest városára jellemző grafikával (lifttel).

A 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok budapesti pályázatának támogatása részeként a Wizz Air személyre szabott egy repülőgépet Airbus A320 és a A321 budapesti flottájából egyedi grafikával és design elemekkel"Budapest 2024".

Airbus A321 (HA-LXJ) Wizz Air „Budapest 2024” felirattal

A részletek szimbolizálják a Duna hullámait, a belvárost átszelő folyót, valamint a Szabadság-szobrot, a magyar főváros egyik legmagasabb dombján található történelmi emlékművet.

November 321-én csatlakozott a flottához a „Budapest 2024” népszerűsítését szolgáló speciális kialakítású A24-es repülőgép, amelyet hamarosan egy A320-as is követ, amely 1. december 2016-től indít kereskedelmi járatokat. Mindkét gépet a Olimpiai és Paralimpiai Játékok rendezési kampányának teljes időtartama alatt, 31. augusztus 2017-ig.

Magyarország fő légitársaságaként a Wizz Air folyamatosan bővítette tevékenységét az országban. A társaság jelenleg két bázist üzemeltet Magyarországon, Budapesten és Debrecenben, összesen 11 repülőgéppel, valamint nemrégiben bejelentették, hogy 2017 áprilisától csatlakozik a budapesti flottához.

A cégnek több mint 1.000 alkalmazottja van, akik kiképezik a repülőszemélyzetet, légiutas-kísérő személyzetet, és irodai vagy támogató feladatokat látnak el. Az elmúlt 12 hónapban, 31. október 2016-ig a Wizz Air 3,4 millió utast szállított fapados járatain Budapestről, közvetve több mint 2.300 munkahelyet támogatva.

A Wizz Air már négy új útvonalat jelentett be, amelyeket 2017-ben indítanak, köztük olyan vonzó célpontokat, mint Faro, Hannover, Bergen (Norvégia) és Lamezia Terme.

A WIZZ a sport és az aktív életmód erős támogatója is, a Wizz Air Budapest Félmaraton idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre, és több mint 13.500 XNUMX futót vonz a világ minden tájáról a magyar fővárosba.

Ennek a különleges festménynek a leleplezése alkalmából A Wizz Air elindítja a „Spot the Budapest Plane” versenyt, felhívással minden repülőgép-kedvelőt, hogy Budapesten keresse a különleges repülőgépeket. Készítsen fényképet a promóciós repülőgéppel"Budapest 2024"És tedd közzé az Instagramon a hashtaggel # WIZZBudapest2024. A legjobb két fotó egy-egy 200 euró értékű Wizz Air utalványt és különleges ajándékot kap.

A borítót az AIRportal.hu készítette

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.