Légiforgalom a romániai repülőtereken - 29.12.2014. (Frissítés)

0 634

A hóvihar és a hó uralta Romániát. Több tucat megye hósárga, néhány narancssárga, Buzău - Brăila körzetben pedig piros kód. Sok út le van zárva, mások pedig zord téli körülmények között közlekednek.

Az ország repülőtereinek tevékenységét a Romániát sújtó hóvihar is nehezítette. Ezek többségén a tevékenységet zord téli körülmények között, bőséges hóval, erős széllel és a havat a talajra szállító széllökések mellett végzik.

Az ország több repülőteréről központosítottuk az információkat, 11.00 óra körül.

A temesvári repülőtér légiforgalma téli körülmények között zajlik, akár 4 órás késéssel. A hóréteg körülbelül 15 centiméter. A hó és a kifutópályák eltakarítása folyamatban van. A Temesvárról induló járatok állapotával kapcsolatos további információkért látogasson el ide A temesvári nemzetközi repülőtér "Traian Vuia" weboldala.

A kolozsvári repülőtér légiforgalma téli körülmények között, kisebb késésekkel zajlik. Már nem esik a hó, a le- és felszállások normálisak. A kolozsvári járatok állapotával kapcsolatos további információkért látogasson el ide A kolozsvári Avram Iancu nemzetközi repülőtér honlapja.

Légiforgalom_Repülőtér_Iasi_29.12.2014_1

A Iasi repülőtéren a légi forgalom téli körülmények között zajlik, akár 3 órás késéssel. A hó és a kifutópályák eltakarítása folyamatban van. A Jászvásárból induló járatok állapotával kapcsolatos további információkért látogasson el ide Iasi nemzetközi repülőtér honlapja.

A nagyszebeni repülőtér légiforgalma téli körülmények között zajlik, kisebb késésekkel. A hó és a kifutópályák eltakarítása folyamatban van. Nagyszebenben az időjárás a következő: gyenge hó; könnyű köd; az eget teljesen beborították a felhők. A Nagyszebenből induló járatok állapotával kapcsolatos további információkért látogasson el ide A nagyszebeni nemzetközi repülőtér honlapja.

A Henri Coanda Bukaresti Nemzetközi Repülőtéren (AIHCB) és a Bukaresti Baneasa Aurel Vlaicu Nemzetközi Repülőtéren (AIBB AV) a légi forgalom téli körülmények között zajlik, havazás, erős szél és hófúvás a talajon. Tudj meg többet légi forgalom a bukaresti repülőtereken!

Igyekszünk információkat szerezni másoktól repülőterek Romániában.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.