Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry konferencia – Bukarest 2013

0 431

2013 érdekes évet hirdet a román turizmus számára. Egyre több utazási társaság kezd új kommunikációs és marketingstratégiákat kidolgozni a web 2.0-hoz. Az utazási irodák és az üzemeltetők is elkezdtek online kommunikálni. Az utazási ágazatnak szentelt rendezvények is megjelentek. Az egyik ilyen Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry konferenciaáltal kifejlesztett és szervezett esemény Alex Philip és Eventur.ro.

Közösségi média és mobil stratégiák az utazási ipar számára a romániai rendezvénypiac premierje. A koncepciót már Amerikában és más európai országokban is érvényesítették, 2013-ban pedig a romániai turisztikai üzleti környezeten volt a sor a legújabb technológiák és marketingstratégiák felfedezésére.

Az eseménynek több céltémája is van:

- Hogyan változtathatja meg alapjaiban a közösségi média egy turista viselkedését, és hogyan használhat okostelefont utazás közben.
- Hogyan lépnek kapcsolatba az ügyfelek a turisztikai márkákkal a közösségi hálózatokon keresztül.
- Mi a ROI (befektetés megtérülése) a közösségi médiában, és melyek a legújabb és leghatékonyabb mérési eszközök.
- Milyen lehetőségei vannak egy márkának a vásárlói hűség építésére, és hogyan tudja növelni az eladásokat közösségi médián és okostelefonos alkalmazáson keresztül.
- Hogyan válhatnak a blogok a márka népszerűsítésének erős vektoraivá (a cégen belül, saját alkalmazottaihoz vagy ügyfeleihez viszonyítva).
- Mik a legújabb trendek a kütyük, technológiák és alkalmazások használatában.

Ez egy napos esemény lesz, és 3 előadást fog tartalmazni. A konferencia elsősorban az utazási irodák, szállodaláncok és légitársaságok marketing részlegeinek vezetőit, koordinátorait és tanácsadóit, valamint okostelefonokra és táblagépekre vonatkozó technológiák és alkalmazások fejlesztőit célozza meg.

A vendégelőadók széleskörű online tapasztalattal rendelkező emberek, és emlékszem itt  Monica Jitariuc (A praxis ügyvezető igazgatója), Cristina Bazavan (Újságíró), Bud Patrascu (az iLeo vezetője), Carmen Pavel (a J'Info Tours elnöke).

Jelen leszek az eseményen, és a 10 hivatalos blogger egyike leszek. Remélem, hasznos és gyakorlatias információkkal térhetek vissza, hogy naprakészen tarthassam Önt a 2013-as Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry konferencián.

#SMST által szervezett esemény Eventurilor a Ramada Bucharest Parc-kal együttműködve, Utazni menniTravelport, Travelio, Infoturizmus si Infos nyugdíjak.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.