Frecce Tricolori és török ​​sztárok a Bukaresti Nemzetközi Repülési Kiállításon és Általános Repülési Kiállításon 2012

1 530

Románia legnagyobb repülőshowja Bukaresti Nemzetközi Repülési Bemutató és Általános Repülési Kiállítás (BIAS 2012) 21. július 22-én és 2012-én kerül sor Bukarest Băneasa – Aurel Vlaicu nemzetközi repülőtér és a Közlekedési és Infrastrukturális Minisztérium magas szintű védnöksége alatt, a Bukaresti Repülőterek Nemzeti Vállalat szervezésében, a Bukaresti Általános Városházával együttműködve kerül megrendezésre.

100 éves repüléstörténeti ünneplés a Bukaresti Baneasa repülőtér, az idei repülőshow először Bukarestben hozza össze a világ két leghíresebb légi akrobatikus zenekarát: Háromszínű nyilak (Olaszország) és Turkish Stars (Törökország).

Tricolor Arrows az olasz légierőt képviseli és a műrepülő legnagyobb formációja, amely együtt fejlődik 10 repülőgép, közel 900 km/h sebességgel. Azoknak a pilótáknak, akik a tekintélyes Frecce Tricolori tagja szeretnének lenni, legalább 750 repült órával kell rendelkezniük egy repülőgépen.

Török csillagok a török ​​légierő része, és az egyetlen zenekar a világon, amely együtt fejlődik 8 repülőgép szuperszonikus harc. Az együttes 1993-ban nyerte el a század státuszát, és a világ legfiatalabb szuperszonikus műrepülő csapataként tartják számon.

A műrepülő világ elitjéből sok más név is fellép a rendezvényen. A két nap alatt a bukaresti Băneasa repülőtér ad otthont az első általános repülési kiállítás Romániában - Általános Repülési Kiállítás, ahol különböző típusú repülőgépek kerülnek kiállításra, a könnyű repülőgépektől az üzleti repülőgépekig.

A rendezvény programjában közönségnek szóló szórakoztató repülések, makettbemutatók, de zenés és szórakoztató műsorok is szerepelnek.

A Bukaresti Nemzeti Repülőterek Társaságának célja Bukaresti Nemzetközi Repülési Kiállítás és Általános Repülési Kiállítás Románia emblematikus eseményévé váljon, és Bukarest felkerüljön a légiközlekedési események nemzetközi térképére.

A belépés ingyenes, az idei rendezvényen a becslések szerint rendkívül nagy, mintegy 50.000 fős nézőközönség vesz részt. A hozzáférés Romaerón keresztül történik. A parkolóhelyek száma szigorúan korlátozott, javasoljuk a tömegközlekedés használatát.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.