A Baltic Bees csapata részt vesz a 2014-es Iaşi AeroNautic Show-n

0 619

Június 14-én, az Aroneanu tavon kerül sor erre AeroNautic Show Iasi 2014, Romániában egyedülálló show.

A második kiadás Jászvásárba érkezik Balti méhek - privát akrobatikus csapat. 2008-ban alapították Litvániában azzal a céllal, hogy részt vegyen a világ különböző repülési bemutatóin és kiállításokon.

Bár még mindig fiatal csapatról van szó, amely mindössze hat éve alakult, a Baltic Beesnek sikerült bebizonyítania, hogy egyedi pilótastílusával és a legnehezebb akrobatikus manőverekkel is képes különleges repülési teljesítményeket létrehozni. Aero L-39 Albatross repülőgép.

Program_AeroNautic_Show_Iasi_2014

Ez a teljesítmény a kiterjesztett akrobatikus képzési programnak köszönhető, de a repülés közbeni biztonsággal kapcsolatos törődésüknek is köszönhető. A csapat nagy tapasztalattal rendelkező pilótákból áll, akik több ezer órát repültek katonai repülőgépeken, de magas mutatványos repülőgépeken is: Artyom Soldoduha - zenekarvezető, Igor Yudkin - balszárny, Anatolij Perekriosztov - jobboldal, Alexander Zarinsh és Valerij Szobolev. A csapat székhelye és vonatozása a jurmalai repülőtéren van.

-tól AeroNautic Show Iasi 2014 ők sem fognak hiányozni Akrobatikus Jacks, akik ismét Jászvásárba repülnek, egyedüliként az országban alkonyatkor műsorral.

Iasi Megyei Tanács a rendezvény főszervezője, vele együtt Román Repülési Szövetség, Iasi repülőtérésés Román Repülőterek Igazgatósága. A belépés a nagyközönség számára ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy időben sétáljon az Aroneanu-tó környékén. A terület a családdal a zöld füvön eltöltött napnak megfelelően kerül kialakításra.

„Minden készen áll majd arra, hogy a közönség élvezhesse az egyedi előadást. A június 14-i esemény két látványos területet egyesít: a repülést és a hajózást. Az ország minden tájáról, de különösen Moldva környékéről várják a repülés szerelmeseit Jászvásárra” – mondta Cristian ADOMNIŢEI úr, a Iaşi Megyei Tanács elnöke.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.