A DAN Air hat új célállomásra hirdet járatokat Brassóból a 2023-as téli menetrendben!

0 217

A DAN Air a fejlesztési terv részeként új útvonalakat jelent be a brassói repülőtérről, mely alkalomból üzemi bázisát is megnyitja! A Facebookon közzétett bejelentés szerint a DAN Air 2023 novemberétől Párizs CDG-be (Franciaország), Oslóba (Norvégia), Dublinba (Írország), Tel-Avivba (Izrael), Malagába (Spanyolország) és Dubai DWC-be (United) repül. Arab Emírségek).

A 2023/2024-es téli szezon kezdetétől a Dan Air ezen a hat új vonalon rendszeres járatokat indít Brassóból, heti egy járattal minden célállomásra. Ez a bővítés új távlatokat nyit a brassói utasok előtt, több utazási lehetőséget és gyors hozzáférést kínál egzotikus úti célokhoz és lenyűgöző kultúrákhoz. salutfagaras.ro. Ez két gép brassói bázisra való kiosztásával lesz lehetséges, és csak akkor, ha a repülőtér hosszabbított menetrendre vált!

A 2023/2024-es téli szezonban a DAN Air 15 útvonalon indít járatokat Brassóból, de ez a menetrend csak a 07:00 és 23:00 időintervallumra épül. A brassói repülőtér azonban jelenleg 07:00 és 19:00 óra között üzemel. A forgalomirányítók felkészítésének időigénye szerint a becslések szerint az új program 9 hónapnál korábban nem hosszabbítható meg. Majd kiderül, mit fog tenni a DAN Air.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.