üresüres

Újra megnyitja kapuit a brassói Straja-hegy erődje!

0 124

A várakozásnak vége! Szeptember 8-án, pénteken 18 órakor nyit a Cetățuia Brașovului a "Nyitott Kapuk Hete" alkalmából. Nyolc év bezárás után, az önkormányzat örökségébe való visszaszerzéséért folytatott több éves perek után eljött az idő, hogy a brassóiak ismét élvezhessék a Tampa alatti város egyik legfontosabb jelképét: a Straja-i Citadellát. Hill .

A brassóiak által várt pillanatra az Apollónia Kulturális Központtal közösen egy ilyen rendezvényhez méltó műsort készítettek.

A "Citadella a világok között"* visszahelyezi a Citadellát a város kulturális térképére, lovagi és középkori előadásokat, színházat és táncot, de kortárs műsorokat is kínál DJ-vel, fényekkel és lézerekkel.

"Kedves brassóiak! Ahogy ígértük, pénteken évek és évek után újra megnyitjuk a brassói fellegvárat. Pénteken megkezdődik az a tevékenységi program, amely a hétvégén az Apollónia Kulturális Központ koordinálásával vizuális, zenei és a legkisebbeknek szentelt rendezvénysorozatot kínál Önnek. Lesznek koncertjeink, lézershow-ink, fegyverbemutatóink, ifjúsági bemutatóink. Mindezt egy olyan koncepcióban, amely egyesíti a múltat, a jelent és a jövőt. Várlak benneteket pénteken 18.00 órától, amikor újra megnyílik az erőd. Meglátogathatja, élvezheti a kultúrát az erődfalak határán belül és kívül. Mindenkit szeretettel várok!"- közölte a meghívást Allen Coliban polgármester brasovstiri.ro.

A héten Brassóban megrendezésre kerülő Zöld Városok Fórum napirendjén szereplő esemény teljes programja a következő:

üres
Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.