Bukarest - Iasi TAROM-mal, napi 4 járat a téli menetrendben 2015/2016

1 732

Fokozódik a verseny a Bukarest - Jászvásár belső útvonalon. Után A Blue Air bejelentette, hogy felavatja a Bukarest–Jászvásár útvonalon közlekedő járatokat, 25. október 2015. óta sokan kíváncsiak, hogyan reagál a TAROM. A válasz aznap érkezett.

A Tarom a 2015/2016-os téli szezonban továbbra is napi 4 járatot üzemeltet a Bukarest-Jászvásár-Bukarest útvonalon. Ezen járatok menetrendje egész napos utazási lehetőséget kínál, rugalmasságot biztosítva az üzleti vagy személyes érdekű utak tervezésében.

A 25. október 2015-től induló utakra a TAROM 01. augusztus 2015-je után 79 eurótól kínál oda-vissza viteldíjat turistaosztályon. Az árak tartalmazzák a kézipoggyászt 10 kg-ig, a feladott poggyászt (egy darab 23 kg-ig, valamint a szendvicset és egy süteményt tartalmazó snacket. Az ezen az útvonalon közlekedő TAROM repülőgép fedélzetén üdítőt, teát kínálnak. , kávét.

Az Online Check-in vagy a Mobile Check-in szolgáltatás használatával az utasok ingyenesen foglalhatják le helyüket a repülőn, és további 2 kg feladott poggyászban részesülhetnek (25 kg helyett 23 kg).

Mint látjuk, a TAROM nem adja fel az útvonalat, és továbbra is üzemelteti az ATR járatait. A stratégiai lépés azonban az árakról szól. Kíváncsiak vagyunk, hány jegy lesz elérhető 79 EURO-s áron. A verseny minden téren jó.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.