Bukarest – Palma de Mallorca a Blue Air légitársasággal, 16. június 2018-tól

A Blue Air foglalási rendszerben új nyaralási útvonal jelent meg: Bukarest - Palma de Mallorca. Az útvonal szezonális lesz.

0 1.594

Cristian Dumitru, a varázsujjait viselő kolléga vadonatúj útvonalat jelentett be Blue Air. Ez Bukarest – Palma de Mallorca, amely június 16-án indul. Ez egy szezonális útvonal, heti 2 járattal, menetrend szerint:

0B 191 Bukarest 13:20 - 15:40 Palma de Mallorca
0B 192 Palma de Mallorca 16:45-21:00 Bukarest

Bukarest - Palma de Mallorca a Blue Air légitársasággal

Bukarest-Mallorca

A járatok szombaton és szerdán, 16. június 15. és szeptember 2018. között közlekednek. Mint látható, a menetrend elfogadható. Délben repül Bukarestből, Mallorcára pedig 15:40-kor érkezik, éppen időben, hogy úszni tudjon.

A visszaérkezés este van, ne hagyja ki a napot. Kijelentkezés után van időd csobbanni a Földközi-tengeren.

Egy Boeing 3-es repülőgéppel üzemeltetett repülés időtartama hozzávetőlegesen 20 óra 737 perc, kereséseink során 786 lejtől találtuk a viteldíjakat (oda-vissza út és minden adó), az ár tartalmazza a kézipoggyászt.

Az érdekessége, hogy 3 vagy 4 éjszakás, de akár 7 éjszakás nyaralást is készíthet, a pénztárcától és mindenki kívánságaitól függően.

Mallorca a kikapcsolódás, de a szórakozás és a felfedezés célpontja is. Valahol a sziget közepén meglátogathatja Az Esporles Farm, egy kastély a spanyol Esporles városában.

Ne hagyja ki látogassa meg Palma de Mallorca gótikus katedrálisát, és vigye el a kicsiket egy látogatásra a Palma Aquariumba.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.