Airbus a dubai légikiállításon 2017

12. november 16-2017. között kerül megrendezésre a Dubai Airshow 2017. A nagy európai gyártó, az Airbus kereskedelmi és katonai repülőgépekkel, helikopterekkel és űrrendszerekkel, de a jövőnek szentelt technológiával is jelen lesz. A Dubai Airshow 1986-ban indult, és jelentős globális piactérré vált.

0 579

Az Airbus a legújabb technológiával fog részt venni: kereskedelmi repülőgépek, katonai repülőgépek, helikopterek és űrrendszerek.

Airbus Dubai Airshow

A statikus expozíciós területeken sok valódi Airbus által fejlesztett repülőgépet lehet majd megcsodálni. Köztük lesz egy A350-900-as is, amely bemutató repülést is hajt végre. Emellett az Airbus a Comlux-szal együttműködve kiállítja az ACJ319ceo üzleti repülőgépet is.

A Védelmi és űrkutatási fejezetben az Airbus új generációs A400M repülőgépeket és az EADS CASA C-295 katonai szállító- és küldetési repülőgépeket állít ki.

Az Airbus standján egy átfogó műholdportfólió is szerepel majd, beleértve a SES-12-t – egy rendkívül erős és rugalmas távközlési műholdat. A látogatók megismerhetik a Zephyr-t, egy pszeudo-nagy magasságú műholdat (HAPS), amely kizárólag napenergiával működik.

A látogatóknak lehetőségük lesz megtapasztalni az új Airbus A330neo Airspace kabint. Speciális VR-berendezések segítségével a vendégek átrepülhetnek a Nemzetközi Űrállomáson, megtapasztalhatják a H160-as helikoptert, beülhetnek egy A400M kabinjába, miközben durva terepen felszállnak, vagy felfedezhetik az „Airspace” kabin utolsó belsejét.

És bizony lesznek bemutató repülések is! A Dubai Airshow 2017 12. november 16. és 2017. között tart nyitva.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.