2021 nyarától a Blue Air újraindítja járatait Lisszabonba, Madridba, Barcelonába, Torinóba és Glasgow-ba.

0 3.139

A Blue Air feltöltötte az új foglalási rendszert program a 2021-es nyári szezonra. 7 új útvonalat hoz, de számos más útvonalon is újraindul a járatok, amelyeket 2020-ban megszüntettek.

A Blue Air 2021-től újra indít járatokat Bukarestből Lisszabonba, Madridba, Barcelonába, Torinóba, Glasgow-ba, Burmighamba, Bolognába, Cataniaba és Hamburgba.

Ez egy kísérlet a működő hálózat újjáélesztésére, mint a járvány előtt. Ezzel egy időben 7 új útvonalat avatnak fel, ezek közül 5 a bukaresti, 2 pedig a bákói bázisról indul menetrend szerint.

Ahogy bejelentettem, A Blue Air új útvonalakat nyit: Bukarest - München, Bukarest - Prága, Bukarest - Bécs, Bukarest - Bari, Bukarest - Athén, Bákó - Köln és Bákó - München. Ezek a többi meglévő és a 2020-ban már bejelentett útvonalak mellett lesznek.

2021 nyarán a Blue Air 58 belföldi és nemzetközi útvonalon üzemeltet járatokat. Minden bizonnyal növelni fogja flottáját ennek az útvonalnak a lefedése érdekében.

Az árak nemzetközi járatokon 19.99 eurótól, belföldi járatokon 9.99 eurótól kezdődnek. És ha még a belső útvonalakat tárgyaltuk, megemlítjük, hogy a Bukarest - Kolozsvár járatsűrűsége heti 10-re emelkedik, szintén a 2021-es nyári szezontól.

De 2021-re meg kell menteni a Blue Air-t.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.