16 éves Wizz Air jubileumi akció: 16% kedvezmény minden járat jegyáraiból

0 1.893

A Wizz Air ma, 19. május 2020-én ünnepli első járatának 16. évfordulóját, és 16% kedvezményt kínál a jegyek árából. Az ajánlat érvényes bármely ma, 19. május 2020-én lefoglalt Wizz Air járat, korlátlan utazási idővel.

A Wizz Air első járata 19. május 2004-én szállt fel Katowicéből London Lutonba. Azóta a Wizz Air 240 millió utas bizalmát és lojalitását nyerte el, és gyorsan 121 Airbus repülőgépre növelte flottáját.

Ez Európa legfiatalabb flottája, átlagosan 5,4 éves, és magában foglalja a világ leghatékonyabb egyfolyosós repülőgépét, az A321neo-t, amely technológiai etalon, amely biztosítja, hogy a Wizz Air a legzöldebb választás a légi közlekedés terén.

Ennek a mérföldkőnek a jegyében a korlátlan utazási időtartamú repülőjegyek 16%-os kedvezménye mellett a Wizz Air villám akciót indít a WIZZ Flex számára.

Az utasok mindössze 1 euróért vásárolhatják meg a WIZZ Flexet foglaláskor, és akár 3 órával az indulás előtt lemondhatják a járatot. lemondási díj nélkül, és a kezdeti díj 100%-át azonnal visszatérítjük céges jóváírás formájában.

kilátás A Wizz Air járatai Romániából indultak 15. május 31-2020

A fertőtlenített utazás új korszakában, A Wizz Air igent mondott a járatra, és javított egészségügyi és higiéniai intézkedéseket vezetett be az utasok és a személyzet védelme érdekében.

Míg az összes Wizz Air repülőgép HEPA-szűrője már a levegőben lévő vírusok és baktériumok 99,7%-át kiszűri, a Wizz Air protokollokat vezetett be a fizikai távolság támogatása, a nagyon tiszta környezet biztosítása a fedélzeten, valamint a nem alapvető emberi interakciók és fizikai érintkezések csökkentése érdekében.

A korlátozások enyhülésével A Wizz Air számos bázisról folytatta működését és kapacitását fokozatosan visszanyerve a légitársaság újra készen áll arra, hogy minél több ember számára elérhető utazást kínáljon.

Wizz Dance ból ből VÍZFILM CSOPORT on Vimeo.

A 16. évforduló alkalmából és biztató üzenetet küldve ügyfeleinek, A WIZZ készítette ezt a vidám videót, amely kifejezi a személyzet érzéseit az utasokkal szemben.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.