2020 júniusától újraindulnak a járatok Európából a San Francisco-i nemzetközi repülőtérre

0 1.640

Ez hivatalos! A San Francisco-i Nemzetközi Repülőtér bejelentette, hogy újraindítják az Európába tartó járatokat. A COVID-19 világjárványt követően a San Francisco-i Nemzetközi Repülőtéren 1. április 2020-je óta nem indultak járatok Európába. A repülőtér további járatokra is vár Japánba.

június 1-től Swiss International Air Lines újra kívánja indítani a járatokat Zürichből a San Francisco-i nemzetközi repülőtérre. Jelenleg heti gyakoriság van beütemezve, amelyet Boeing 777-300ER típusú repülőgépek fognak üzemeltetni.

Újraindulnak a járatok Európából a San Francisco nemzetközi repülőtérre

június 16-tól Lufthansa újra kívánja indítani a Münchenből a San Francisco-i nemzetközi repülőtérre tartó járatokat. Heti 3 járat indul a München - San Francisco útvonalon. A repülőgépet még nem hozták létre.

Kérjük, vegye figyelembe: minden működési információ változhat. Kérjük, forduljon közvetlenül a légitársasághoz az ezekkel a járatokkal kapcsolatos legfrissebb információkért.

Noha ezek a légitársaságok ismét korlátozott járatokat indítanak az Egyesült Államokba, minden utazási figyelmeztetés, belépési korlátozás és érkezési átvizsgálási eljárás érvényben marad.

* Az útvonalakat és a repülési menetrendeket a légitársaság határozza meg az adott országok hatóságai által előírt törvényeknek és korlátozásoknak megfelelően. A kormány döntésétől függően a járatok törölhetők vagy elhalaszthatók. Utazz körültekintően, és legyen jól tájékozott az úticélodba való beutazás szabályairól.

* Az AirlinesTravel webhely nem vállal felelősséget a működési változásokért, a járatokért vagy a repülőjegyekért.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.