A DAN AIR charter járatokat indít az AnimaWings számára április 15-től

0 5.019

A 100%-ban román DAN AIR cég együttműködési szerződést írt alá a Christian Tour utazási irodával, amely szintén az AnimaWings tulajdonosa, és charterjáratokat üzemeltet majd Bukarestből és az ország több nagyvárosából a románok által nagyon keresett nyári vakációjukra. . Ezért április 15-től október végéig a DAN AIR Bukarestből, Kolozsvárról, Jászvásárról és Temesvárról Görögországba, Tunéziába, Egyiptomba, Törökországba, Portugáliába, Spanyolországba, Jordániába és az Egyesült Arab Emírségekbe repül.

Azon úti célok teljes listája, ahová a DAN AIR, az AnimaWings partnere repül

A DAN AIR a nyári szezonban a románok körében rendkívül népszerű célpontokra (Iraklion, Antalya, Korfu, Faro, Kefalonia, Rodosz, Zakynthos, Monastir, Palma de Mallorca), ősszel pedig (Hurghada, Aqaba, Ras) repül. Al Khaimah) népszerű úti cél a hűvösebb évszakokban.

„Nagyon örülünk, hogy az AnimaWings és a Christian Tour minket választott partnerüknek ebben a szezonban, és együtt minden bizonnyal igazán kellemes élményt kínálunk az utasoknak a repülőgépünkön. Minden alkalommal bizonyítottuk professzionalizmusunkat azon nemzetközi partnereink előtt, akikhez korábban repültünk, és ezt minden alkalommal meg fogjuk tenni azzal, hogy folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat. Ez egy további lehetőség számunkra, hogy megmutassuk a románoknak, hogy a román cégek is tudnak utazni modern repülőgépekkel és magas színvonalú szolgáltatásokkal, amit továbbra is nap mint nap bemutatunk Bákóban is, ahol rendszeres járatokat üzemeltetünk." - mondta Matt Ian DAVID. , a DAN AIR vezérigazgatója.

A DAN AIR korábban más társaságok számára is üzemeltetett járatokat

A Christian Tour-szal és az AnimaWings-szel való együttműködés teljesen természetes volt, tekintve, hogy a DAN AIR korábban ACMI (Repülőgép, Crew, Karbantartás, Biztosítás) járatokat üzemeltetett különböző nemzetközileg elismert légitársaságok számára, mint például: Air Cote D'Ivoire, Jazeera Airways, Transavia, TUI, Arik , Sund Air, Air Moldova, Air Baltic, Air Serbia és Wizz Air.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.