A Qatar Airways napi járatai a Ras Al Khaimah nemzetközi repülőtérre 1. november 2023-től

0 360

1. november 2023-től a Qatar Airways napi járatokat indít Ras Al Khaimah nemzetközi repülőterére, ami jelentős lökést jelent Ras Al Khaimah (RAKTDA) turizmusának fejlődésében.

Az Al Hamra Nemzetközi Kiállítási és Konferenciaközpontban tartott Arab Aviation Summit (AAS) során bejelentett döntés megerősíti a közvetlen nemzetközi utazást Ras Al Khaimah-ba. A napi járatok nagyobb választékot, rugalmasságot és lehetőségeket kínálnak az emírség természetét felfedezni vágyó utazóknak, kihasználva a Qatar Airways kiterjedt, több mint 150 célállomást magában foglaló globális hálózatát Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Dél-Ázsiában, Ázsia-csendes-óceáni térségben, Észak-Amerikában és Dél Amerika.

Doha – Ras Al Khaimah a Qatar Airways légitársasággal

Őexcellenciája, Sheikh Salem Bin Sultan Al Qasimi, a Ras Al Khaimah Polgári Repülési Minisztérium és a Ras Al Khaimah International Airport elnöke elmondta: „Ras Al Khaimah továbbra is jelentős légiközlekedési csomópontként nőtte ki magát, amelyet a turizmus által inspirált stratégia sikere támaszt alá, amely folyamatosan növekszik. A Qatar Airways-szel kötött legújabb partnerségünk jelentős előrelépést jelent e terv felé, és megerősíti működési lábnyomunkat. Izgatottak vagyunk, hogy egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolatot fedezhetünk fel együtt.”

"Partnerségünk a Qatar Airways-szel és a Ras Al Khaimah nemzetközi repülőtérrel fontos lépést jelent a turizmus folyamatos növekedésének előmozdításában és az emírség a jövő úti céljává tételében." - kommentálta Raki Phillips, a Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hatóság főigazgatója. „A világ egyik vezető légitársaságával való együttműködés növeli turisztikai ökoszisztémánk általános versenyképességét, és kielégíti az emírségekbe irányuló utazások iránti növekvő keresletet. Bízunk benne, hogy együtt dolgozhatunk a fenntartható növekedés előmozdítása érdekében, összhangban azon törekvésünkkel, hogy 3-ig évente 2030 millió látogatót vonzunk, és növeljük a turizmus hozzájárulását Ras Al Khaimah GDP-jéhez.”

Stanislav Bujnovsky, a Ras Al Khaimah nemzetközi repülőtér kereskedelmi igazgatója elmondta: „Partnerségünk a Qatar Airways-szel megerősíti Ras Al Khaimah pozícióját gyorsan növekvő légiközlekedési csomópontként, és új csatornát nyit az Emirátus idegenforgalmi és kereskedelmi ágazatainak kiszolgálására. Ez a partnerség tovább támogatja a repülőtér fejlesztését, könnyebb megközelíthetőséget és kényelmes lehetőségeket biztosítva az utasok számára a kulcsfontosságú piacokon.”

Ras Al Khaimah

A Time Magazine 2022-ben a világ egyik legnagyszerűbb helyeként, a CNN Travel pedig az egyik legjobb úti célként ismerte el 2023-ban lenyűgöző és egyedülálló domborzatának és geodiverzitása miatt. Ras Al Khaimah autentikus, változatos és inspiráló élmények tárházát kínálja minden típusú utazó számára, és tökéletes azok számára, akik kalandot, természetet vagy családi szórakozást keresnek.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.