Bukarest - Róma Fiumicino járatok TAROM-mal, 3. július 2020-tól

0 1.162

3. július 2020-tól, péntektől a TAROM újraindítja a járatokat a Bukarest - Róma (Fiumicino repülőtér) útvonalon. Heti 2 járat lesz, hétfőn és pénteken.

Repülőjegyek Bukarest - Róma Fiumicino a TAROM-mal

RO403 - Bukarest 09:45 - 10:55 Róma
RO404 - Róma 11:45 - 15:00 Bukarest

Az olasz hatóságok által kiadott előírások szerint a kézipoggyásznak kisebbnek kell lennie a normál poggyásznál, hogy minden utas előtt az ülés alatt tárolható legyen. A sebészeti maszkot az indulási repülőtér bejáratától a rendeltetési repülőtér kijáratáig folyamatosan viselni kell.

Minden Olaszországba/Olaszországból utazó utasnak ki kell töltenie a nyilatkozat (AUTODICHIARAZIONE_ALLEGATO.pdf - olasz, SELF_DECLARATION_FORM.docx - angol).

Ha az utasok az elmúlt 14 napban az említetteken kívüli országokba (EU-országok, schengeni övezet országai, Egyesült Királyság és Észak-Írország, Andorra, Monaco, San Marino és Vatikán) utaztak, külön nyilatkozatot kell kitölteniük.

Jegyek megvásárolhatók a TAROM weboldal vagy a TAROM partnerügynökségektől. A járatok Airbus A318-as repülőgépekkel közlekednek.

* Az útvonalakat és a repülési menetrendet a légitársaság határozza meg a jogszabályoknak és a hatósági korlátozásoknak megfelelően.

** Az AirlinesTravel nem vállal felelősséget a működési változásokért, a járatokért vagy a repülőjegyekért.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.