Engedélyezett Air Moldova járatok Chisinauból 5. június 16-2020

0 877

Az Air Moldova engedélyt kapott arra, hogy 5. június 16. és 2020. között több speciális charter járatot üzemeltessen Chisinauba / onnan.

Engedélyezett Air Moldova járatok Chisinauból

Így az Air Moldova a következő engedélyezett charter járatokat üzemelteti:

Chisinau – London – Chisinau 05. június 2020-én
Indulás a KIV-ről 08:00, érkezés helyi idő szerint 09:00
Indulás STN-ről 10:00, érkezés helyi idő szerint 15:00

Moszkva – Kisinyov, 06. június 2020-án
Indulás a DME-ről 09:50, érkezés helyi idő szerint 11:50

Kisinyov – Lisszabon – Kisinyov 16. június 2020-án
Indulás a KIV-ről 15:30, érkezés helyi idő szerint 18:00
Indulás LIS-ről 19:00, érkezés helyi idő szerint 01:20

Chisinau-Róma-Chisinau 10. június 2020-én
Indulás a KIV-ről 17:30, érkezés helyi idő szerint 18:40
Indulás az FCO-tól 19:50, érkezés helyi idő szerint 23:00

Ezekre a versenyekre jegyek online vásárolhatók a helyszínen www.airmoldova.md

A vírus terjedésének megelőzése érdekében a társaság minden járatán további védekezési intézkedéseket tesznek. Az Air Moldova által üzemeltetett járatokon minden utasnak eldobható maszkot és kesztyűt kell viselnie.

Moldovába induló járatok esetén:

A Moldovai Köztársaságba irányuló járatokra csak a Moldovai Köztársaság utasait, illetve a Moldovai Köztársaság állampolgárainak családtagjait fogadják el; hosszú távú tartózkodásra jogosító vízummal, tartózkodási engedéllyel vagy a hatóságok által kiállított tartózkodási engedéllyel egyenértékű okmánnyal rendelkező személyek; vízummal, tartózkodási engedéllyel vagy más azzal egyenértékű okmánnyal igazolt szakmai érdekből utazó személyek; a Moldovai Köztársaságban akkreditált diplomáciai és konzuli hivatalok, nemzetközi szervezetek/missziók tagjai, valamint családtagjaik vagy személyzetük, akik humanitárius segélyt nyújthatnak.

A Moldovai Köztársaságból induló járatok esetén:

A Moldovai Köztársaságból induló járatokon csak a célország állampolgárait, tartózkodási vízummal és tartózkodási engedéllyel rendelkezőket fogadják el.

Az Air Moldova azt javasolja, hogy tájékozódjon annak az államnak a hatóságaitól, amelybe utazni vagy átutazni szándékozik a jelenleg bevezetett utazási vagy beutazási korlátozásokról. A beutazás feltételeinek vagy a célország által elrendelt aktuális korlátozásoknak való be nem tartása esetén a légitársaság fenntartja a jogot, hogy az utast ne fogadja a járatra.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.