üres

A Wizz Air a BIAS 2023-on népszerűsíti a Wizz Air Pilot Academyt (WAPA).

0 199

A Wizz Air a Bukaresti Nemzetközi Repülési Kiállításra meghívja azokat a jelentkezőket, akik a repülőszemélyzet tagjai szeretnének lenni.BIAS 2023), hogy találkozzon és többet megtudjon a repülési karrierről közvetlenül a pilótáktól. Az idei rendezvényre augusztus 25-26-án várják a repülés szerelmeseit.

A Bukaresti Nemzetközi Repülési Show (BIAS) Románia legnagyobb repülési bemutatója, és széles körben elismert Európa egyik fő speciális eseménye. Ez egy szeretett hagyomány a repülés szerelmesei körében az egész országból, és az "Aurel Vlaicu" bukaresti Băneasa nemzetközi repülőtéren zajlik. Az eseményen a repülőgépek széles skálája szerepel majd, beleértve a műrepülő, katonai és polgári repülőgép-modelleket, valamint helikoptereket.

A Wizz Air Pilot Academy (WAPA) és a She Can Fly dedikált program

A BIAS 2023 kiállításon a látogatóknak lehetőségük lesz kapcsolatba lépni a Wizz Air pilótáival és légiutas-kísérőivel, és betekintést nyerhetnek a légiutas- és légiutas-kísérők életmódjába. A résztvevők megismerhetik a legénység munkájának alapvető részleteit, beleértve az ütemtervet, a juttatásokat és a bónuszokat, valamint a munkakör leírását, a tapasztalati követelményeket és az oktatási lehetőségeket a területen, mint például a Wizz Air Pilot Academy (WAPA) és a dedikált She program. Tud repülni.

Az esemény célja, hogy áttekintést nyújtson azokról a készségekről és képesítésekről, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kitűnjenek ezekben a pályákban, és az érdeklődők lehetséges kérdéseinek széles körét megválaszolják. A leendő jelöltek meglátogathatják a WIZZ standját a kiállítási területen, ahol különféle karrierlehetőségeket fedezhetnek fel Európa egyik vezető fapados légitársaságán belül.

A 7.000 nemzetiséget képviselő több mint 64 alkalmazottal, a hálózat 37 országának 17 bázisán, köztük a hét romániai bázison állomásozó Wizz Air örömmel üdvözöli csapatában folyamatosan új, energikus és pozitív repülési és légiutas-kísérőket. A légitársaság különálló és pénzügyileg elérhető utat kínál a kereskedelmi pilóta vagy légiutas-kísérő szakmába való belépéshez.

A Wizz Airhez csatlakozó pilóták lehetőséget kapnak a légitársaság folyamatosan bővülő, 185 korszerű és fenntartható Airbus A320 és A321 repülőgépből álló flottájának üzemeltetésére. Az érdeklődők közvetlenül a Wizz Air Pilot Academy honlapján jelentkezhetnek. A jövőben Romániában szervezett légiutas-toborzási napokról itt tájékozódhat.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.