A Wizz Air elindította a pilóta-toborzási kampányt, melynek célja 4600-ig 2030 pilóta alkalmazása!

0 1.694

A Wizz Air megnövekedett pilóta-toborzást jelent be hálózatában, és 4-ig 600 új pilótát kíván felvenni. A légitársaság már több mint 2030 új pilótát képzett ki, hogy kapacitásának 150%-át meghaladó repülést végezzenek ezen a nyáron. A Covid további legalább 100 pilótát tervez toborozni. ez év végéig a világjárvány utáni ambiciózus növekedési tervei részeként. Azok a lelkes jelöltek, akik mindig is nagyszerű karrierről álmodoztak, online jelentkezhetnek itt.

A Wizz Airhez csatlakozó pilóták lehetőséget kapnak arra, hogy a légitársaság folyamatosan növekvő, új, modern és fenntartható Airbus A320 és A321 repülőgépekből álló flottáját több mint 800 útvonalon, 191 ország 49 célállomására üzemeltethessék.

A Wizz Air elkötelezte magát amellett, hogy flottája méretét legalább megháromszorozza

üres
Andreea Litescu - Wizz Air pilóta (fotó: Wizz Air)

A Wizz Air elkötelezte magát amellett, hogy legalább háromszorosára növeli flottája méretét, és a következő tíz évben 500 Airbus-repülőgépet várnak, ami számos lehetőséget teremt a gyors tempójú, versenyképes fizetések, valamint az iparági vezető pilóták fejlesztésére és képzésére. biztonságos és határozatlan idejű szerződés, valamint számos fix és rugalmas program.

A Wizz Air programjának köszönhetően várja tapasztalt kapitányok és vezető tisztek, valamint repülési tapasztalattal nem rendelkezők jelentkezését. Wizz Air Pilóta Akadémia, amely a leendő pilótáknak kínál lehetőséget a kereskedelmi engedély megszerzésére. Az intenzív pilóta-toborzás mellett a Wizz Air továbbra is toborozza a 43 bázisra repülő személyzet tagjait növekedési tervei megvalósítása érdekében.

A Wizz Airhez csatlakozó újoncok a légitársaság folyamatos növekedése idején élnek ezzel a lehetőséggel, miután csak az elmúlt évben 18 új bázist nyitottak és több mint 300 új útvonalat vezettek be a hálózaton.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.