A SWISS bemutatta 2020 júniusi újrakezdési tervét

0 3.255

A SWISS júniusban részben újraindítja működését és addig kíván működni 190 járat Zürichből és Genfből 41 európai célállomásra.

A SWISS újraindítja a járatokat különböző mediterrán célpontokra, többek között Malaga, Barcelona,Madrid şi Valencia Spanyolországban; Brindisi, Firenze, Napoli şi Roma Olaszországban.

A SWISS bejelentette a repülések újraindításának tervét

Kapcsolatok Skandináviával járatokkal nőnek ide Göteborg Svédországban és Koppenhága Dániában. A SWISS további fontos célpontokat is hozzáad az operatív programhoz, mint pl Párizs (Franciaország), Brüsszel (Belgium) és Moszkva (Oroszország). Meglévő szolgáltatások Amszterdam (Hollandia), Athén (Görögország), Berlin (Németország), Lisszabon (Portugália), London (Egyesült Királyság), Porto (Portugália) és Stockholm (Svédország) bővítésre kerül.

A SWISS hosszú távú járatokat kíván kínálni Zürichből New York -i JFK (hetente 4 alkalommal), Chicago (hetente 2 alkalommal), Szingapúr (heti 1 járat), Bangkok (heti 1 járat), Tokyo (hetente 2 alkalommal), Mumbai (hetente 3 alkalommal), Hong Kong (hetente kétszer) és Johannesburg (heti 1 járat).

SWISS WorldCargo, a CARGO részleg árukat szállít ezeken a járatokon a globális ellátási láncok támogatása érdekében. Az interkontinentális csatlakozások repülési idejét így úgy alakították ki, hogy a csatlakozó járatok utasai optimalizált csatlakozási lehetőségeket élvezzenek.

A SWISS a nyári hónapokban tovább kívánja bővíteni szolgáltatásait és ezt szorosan a svájciak utazási igényeivel és preferenciáival összhangban teszi. A SWISS továbbra is szorosan figyelemmel kíséri a globális utazási korlátozások alakulását.

Jegyek vásárolhatók a SWISS honlapján vagy a partnerügynökségeknél.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.