Több mint 100 000 kíváncsi néző jelenlétében nyílt meg a Craiova karácsonyi vásár!

1 1.100

11. november 2022-én több mint százezer néző volt jelen a craiovai karácsonyi vásár megnyitóján. A craiovai karácsonyi vásár 8. január 2023-ig tart nyitva.

Andra, Inna, Carla's Dreams, Irina Rimes, Nicole Cherry és sok más művész gyújtós műsort adott Craiovában, a román zenei díjak átadásakor. Az Olténia Filharmonikusok szervezésében, a Craiova Városháza támogatásával a The Artist Awards november 11-én, pénteken 17.00:XNUMX órától zajlott az AI Cuza utcában, az English Parkban. A pillanat egybeesett az egyik megnyitásával Románia legszebb karácsonyi vásárai.

Megnyílt a karácsonyi vásár Craiovában

üres
Craiova karácsonyi vásár (FOTÓ: Craiova karácsonyi vásár)

A craiovai Old Centerben és a Mihai Viteazul téren már érezhető az ünnepek varázsa. Egyedi emeletes házak, 20 méter magas karácsonyfa, több mint millió lámpa és világító figura, de egy 700 négyzetméteres jégpálya is minden nap várja a vendégeket. A craiovai karácsonyi vásár idén öt területen zajlik: a Mihai Viteazul téren, a Régi Központban, a Nemzeti Színház sétányán, a Doljana környékén, a Szent Dumitru katedrális parkjában.

A látogatóknak lehetőségük van minden évszaknak megfelelő terméket vásárolni a több mint 70 craiovai és országszerte kereskedőtől: hagyományos ételek, jumarok, sajtok, forralt bor, muffin, fánk, gofri, hamburger, churros, stroh , mézeskalács, kézzel készített díszek és ajándékok, földgömbök, koronák stb.

Első alkalommal helyeznek el panorámakereket a Nemzeti Színház sétányán, ahol az ország minden tájáról közel 20 kamion (Prepelițescu, Chef Munti, Red, The Mobile Lab, Blend, Pleșkavița stb.) lesz jelen. az egész vásárban. A Craiovița lakosai pedig első ízben külön-külön, házakkal, ünnepi világítással, karácsonyfával és vonattal készülnek az ünnepekre a Racheta felőli sétány környékén.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.