2018-ban új Blue Air útvonalak indultak

2 634

Ma, 13. december 2018-án A Blue Air 14 éves járatok és több mint 26 millió utas szállított. Egyúttal röviden összefoglalta 2018-at, a Centenárium évét.

A Blue Air idén a belföldi járatok gyakoriságának növelésére helyezte a hangsúlyt – avatott fel útvonal Bukarest - Bákó, és keresztül a konstancai bázis megkönnyítette az utat nyugatról és az ország közepéről a román tengerpartra.

Így rövid utazási idővel és megfizethető árakkal a Blue Air gépei egyesítik az ország főbb régióit.

Több járat nyaralóhelyre

Idén nyáron a cég ezzel lepte meg a román turistákat útvonal Bukarest - Palma de Mallorca, az egyik legkeresettebb nyári úti cél Európában.

És az üzleti utasok igényeinek kielégítésére a Blue Air felavatta útvonal Bukarest – Párizs Charles de Gaulle, a Paris Beauvais alternatívájaként.

A Blue Air fejleszti útvonalhálózatát Észak-Európában. Így a Bukarestből Osloba, Helsinkibe és Stockholmba tartó közvetlen járatokhoz a Blue Air hozzáadta a Torinó-Stockholm útvonalat.

Ugyancsak Torinóból indultak járatok Párizs Charles de Gaulle-ba, Stuttgartba és Sevillába, december közepén pedig az induló Torinó-Krakkó járatra is sor kerül.

Liverpoolból 2018-ban avatták fel a közvetlen járatokat Palma de Mallorcába és Malagába.

2 megjegyzés
  1. Kenji azt mondja,

    A Blue Air jól teljesített 2018-ban, egy román cég, amelyre néhány órára büszke voltam. Elhiszem, hogy a Blue Air és a Tarom kartellt alkotott a belföldi útvonalakon, kivéve a Ryanair által üzemeltetett Temesvár - Bukarest .
    Annyira rossz a Blue Air a pénzzel?Mert utasszámban jók a belföldi utakon!

    1. Sorin Rusi azt mondja,

      Kereslet és kínálat, minden kereskedelmi. Miért kell olcsón eladni, ha van kereslet és tele vannak a gépek? Az alaptarifa 98 lej/szegmens maradt, de január-márciusban nagy a kereslet és a tarifák is emelkednek.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.