A Qatar Airways 2. július 2021-tól újraindítja járatait a Doha-Malaga útvonalon.

0 602

A legfontosabb nyaralóhely, Málaga 2. július 2021-tól visszatér a Qatar Airways működési hálózatába. Ez a Spanyol Királyság azon döntésének köszönhető, hogy enyhíti a turisták utazási korlátozásait. Málaga a világ minden tájáról érkező turisták egyik kedvenc úti célja, és a teljesen beoltott utazók Spanyolországba is ellátogathatnak, miközben élvezhetik a Qatar Airways vendégszeretetét és díjnyertes szolgáltatásait.

A Qatar Airways újraindul Doha-Malaga útvonalon.

A járatok hetente kétszer, pénteken és vasárnap közlekednek majd.

QR155 Doha 08:00-14:40 Malaga
QR156 Malaga 15:55 - 23:55 Doha

A Qatar Airways összesen heti 19 járatot üzemeltet Spanyolországba és Spanyolországból, naponta Barcelonába, heti tíz járatot Madridba, és újraindítja a heti két járatot Malagába.

A Qatar Airways nemrégiben bővítette stratégiai partnerségét az Iberiával. A kibővített kereskedelmi együttműködés 29-ről 36-ra növeli az ibériai utasok számára elérhető desztinációk számát, többek között Angolában, Ausztráliában, Mozambikban, Új-Zélandon és Dél-Afrikában. A Qatar Airways utasai is élvezhetik a további csatlakozási lehetőségeket, mivel az Iberia hálózaton belül négy másik úti célt is foglalhatnak, Brazíliában, Chilében, El Salvadorban, Guatemalában és Szenegálban.

A oneworld szövetség partnereiként a Qatar Airways Privilege Club és az Iberia Plus tagjai garantáltan elismerik státuszukat, és olyan előnyökkel járnak, mint a világ különböző pontjain elérhető társalgók, bejelentkezés, extra csomagtér, check-in és elsőbbségi beszállás, plusz futásteljesítmény, a partnerhálózatokban.

A Qatar Airways 140 célállomás elérését tervezi.

A katari nemzeti légitársaság folytatja a globális hálózat újjáépítését, amely jelenleg több mint 120 célállomást érint. a tervek szerint 140 fölé emelik.

A Qatar Airways lett az első globális légitársaság a világon, amely megszerezte a Skytrax 5 csillagos COVID-19 légitársaságának rangos biztonsági minősítését. Ez a HIA közelmúltbeli sikerét követi, amely a Közel-Kelet és Ázsia első repülőtereként kapott 5 csillagos Skytrax COVID-19 biztonsági besorolást.

Ezek az elismerések biztosítják az utasokat szerte a világon, hogy a légitársaságok egészségügyi és biztonsági szabványai a lehető legmagasabb szinten vannak.

A légitársaság rugalmas jegyvásárlási lehetőségeket kínál.

A Qatar Airways lehetőséget kínál a repülés dátumának módosítására, és ingyenes visszatérítést biztosít minden 30. április 2021. előtt kiállított jegyre, a 31. december 2021-ig tartó menetrend szerinti utakra.

A cég rugalmas foglalási szabályzata lehetőséget biztosít a jegyváltásra 10%-os plusz értékű utazási utalvánnyal minden olyan ügyfél számára, aki a qatarairways.com-on keresztül foglal utazást. A teljes feltételekért keresse fel a qatarairways.com/Flexibility webhelyet.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.