üres

A Brassó-Gimbav Nemzetközi Repülőtér menetrendje 16. január 15-től 2024 órára bővül!

0 154

Erről a döntésről közös megegyezéssel állapodtak meg azon a megbeszélésen, amelyre október 30-án, hétfőn, a Román Légiforgalmi Igazgatóság (ROMATSA RA) székhelyén került sor brassói tisztviselők és a légi közlekedést szabályozó hatóságok vezetőinek jelenlétében. területen hazánkban.

A megbeszéléseket Şerban Todorică-Constantin – a Brassó Megyei Tanács elnöke, Marius Adrian Cojoc – a ROMATSA RA vezérigazgatója, Nicolae Stoica – a Román Polgári Repülési Hatóság (AACR) vezérigazgatója, Florin Virgil Manta – a a DSNAR Arad Repülésirányító Központ igazgatója, Alexandru Anghel - az AIBG Autonóm Hatóság vezérigazgatója, Daniel Ivannal - az AACR Repülőterek szolgáltatásának vezetőjével és más szakemberekkel a CJ Braşov háromoldalú együttműködési protokollja értelmében - ROMATSA - AACR, amely lehetővé tette a brassói nemzetközi repülőtér üzembe helyezését 15. június 2023-én.  

A megbeszéléseken részt vett Adrian-Ioan Veștea fejlesztési, közmunkaügyi és közigazgatási miniszter is, aki a CJ Brassó irányítása alatt az AIBG projekt megvalósításának teljes menetét koordinálta egészen a beiktatási pillanata.

A brassói repülőtér üzemidejének meghosszabbítása objektív szükségszerűség, amely mind a jelenleg Brassóba induló és onnan induló járatokat biztosító társaságok (DAN AIR és WIZZ AIR), mind pedig azon üzemeltetők egyeztetéséből fakad, akik határozott szándékukat fejezték ki a járat kezdeményezésére. a következő időszakban (mint a FLY LILI esetében).    

A 16 órára meghosszabbított üzemidő lényegesen nagyobb számú járatot és célállomást tud majd biztosítani, ami megfelel a légitársaságok által megfogalmazott kifejezett sérelmeknek.

"A ma elfogadott döntés az első lépést jelenti a kezdettől fogva javasolt cél felé, vagyis a napi 24 órában működő repülőtér kialakítása felé.. Folytatjuk a munkamegbeszéléseket partnereinkkel a ROMATSA és az AACR között, amelyek nélkül támogatást és támogatást nem tudtuk volna megnyitni a brassói repülőteret június 24-én. Ezúton is köszönjük nekik, hogy megértették a repülőterünk működésének 15 óráról 12 órára való kiterjesztésének szükségességét és lehetőségét, és mindenekelőtt azért, hogy azonosítani tudták a humán és anyagi erőforrásokat. elérni ezt” – mondta a Brassói CJ elnöke, Şerban Todorică-Constantin.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.