A 28. március 2016. után érvényes jegyek TAP Portugal adatai

0 826

18. január 2016-án egy kevésbé tetszetős hírt közöltünk. A TAP Portugal felhagy a Bukarest - Lisszabon útvonallal, 27. március 2016-től Ma a 28. március 2016. után érvényes repülőjegyek specifikációival érkezünk.

Noul-TAP-Portugal

Az alábbiakban a 28. március 2016-tól induló utazásra kiállított jeggyel rendelkező utasok segítésének és védelmének eddig jóváhagyott eljárási rendjét találja.

3 lehetőség van a segítségnyújtásra:

1. Utólagos szállításhoz okmány kiállítása vagy többlet poggyász (EMD), az eredeti jegy értékét összegezve. Jelen dokumentum az említett szolgáltatásokra a kiállítástól számított 1 éven belül használható fel.
2. Átirányítás alternatív járatokra, amelyet a TAP vagy a Star Alliance partnerei (Lufthansa, Austrian Airlines, SAS és Brussels Airlines) üzemeltetnek, a TAP-on kiállított jegy végső rendeltetési helyére.
3. A jegy értékének visszatérítése - a meg nem indult útra szóló jegyek esetén a teljes összeget visszatérítjük, és a megkezdett utazással járó jegyekre a fel nem használt utazási szakaszoknak megfelelő arányt számítjuk ki.

A jegyvásárlás módjától függően az utasoknak fel kell venniük a kapcsolatot a következő szervekkel, hogy megvitassák az Ön által elfogadott segítségnyújtási lehetőséget:
1. Azok az utasok, akik utazási irodán keresztül vásárolták a jegyet (online vagy offline) képviselőihez fordul, hogy megvitassák a segítségnyújtás előnyben részesített módját – átirányítást vagy visszatérítést;
2. Azok az utasok, akik a repülőjegyet a TAP hivatalos weboldaláról vásárolták, felveszi a kapcsolatot a TAP Contact Centerrel az alábbi e-mail címek egyikén, megadva a kérdéses foglalási kódot és/vagy jegyszámot: [e-mail védett] & [e-mail védett].

Nagyon fontos a 2 kapcsolatfelvételi módot figyelembe venni, a jegyvásárlás módjától függően.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.