Pele lesz az Emirates egyik nagykövete a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon

0 519

Pele lesz az Emirates egyik nagykövete a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon.A partnerséget egy dubaji sajtótájékoztatón jelentették be.

Az elmúlt években egyre több légitársaság kötött különféle együttműködési kapcsolatokat sportolókkal vagy korábbi nagy teljesítményű sportolókkal. 2012-ben, A Turkish Airlines együttműködött Leo Messivel. Az FC Barcelona labdarúgócsapatának sztárja csatlakozott a sportvilág másik két nagykövetéhez: Kobe Bryant kosárlabdázóhoz a Los Angeles Lakerstől (nagykövet 2011-ben) és Caroline Wozniacki profi teniszezőhöz (2010-ben nagykövet).

Az Emirates 2006-ban egy sportsztárral is dolgozott együtt, Franz Beckenbauerrel a németországi FIFA világbajnokságon.

Az ilyen, a sportban fontos szereplőkkel kötött partnerségek, mint amilyen a jelenlegi Pele és az Emirates közötti partnerség, különböző visszhangra késztetik az embereket egymással és a légiközlekedési ágazattal. Pele egy globális futballsztár, akit sokan szeretnek, tisztelnek és értékelnek. A bőr globális szimbólum. Egy ilyen partnerségből a légitársaság nyer, mert sikerült egy ilyen szeretett személyt magához vonzania, de Pele is, mert a világ egyik legnagyobb légitársaságához társítja imázsát.

E partnerség alapján valószínűleg sok közös akciót láthatunk majd Pele és az Emirates szervezésében. A légitársaság reményei szerint több mint 18 000 utast szállíthat a 2014-es világbajnokságon Brazíliába és onnan. Az Emirates jelenleg naponta repül Rio de Janeiróba és Sao Paulóba, de Buenos Airesbe is, amely Latin-Amerika egyetlen úti célja.

Közvetve az Emirates 2013 óta áll kapcsolatban Pelével, amikor is úgy döntött, hogy szponzorálja a New York-i Cosmos futballcsapatot, amelynek Pele tiszteletbeli elnöke.

Ezzel egyidejűleg az Emirates 5 éves együttműködést ápol a Forma-1-es világgal, és futballcsapatokat szponzorál: a spanyol Real Madridot; Arsenal Football Club a Premier League-ben, Anglia; A Paris Saint Germain a Ligue XNUMX-ben, Franciaországban és az AC Milan a Serie A-ban, Olaszországban.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.