Madrid – Férfi és Iberia, 2. július 2021-tól

0 1.309

Madrid – Férfi és Iberia, îjúlius 2-tól. Az Iberia légitársaság a maldív-szigeteki Maléba üzemeltet járatokat, promóciós viteldíjakat kínálva 639 eurótól/oda-vissza turistaosztályon és 2.499 eurótól/oda-visszaúttól Business osztályon. Üdülési csomagok, beleértve a repülőjegyeket, a szállodát és a helyi közlekedést, a légitársaság weboldaláról vásárolhatók meg, ára 1.099 eurótól kezdődik.

A spanyol légitársaság július 2. és augusztus 30. között heti két járatot indít Maléba, a Maldív-szigetek fővárosába, hétfőn és pénteken Madridból, szerdán és vasárnap pedig oda-vissza. Az Iberia ezeket a járatokat Airbus A330-200 típusú repülőgépekkel üzemelteti, összesen 288 utas befogadóképességgel, 19 ülőhellyel Business osztályon és 269 ülőhellyel turista osztályon.

Madrid – Férfi Iberiával.

IB6791 Madrid 21:20 - 11:25 +1 Férfi - hétfő és péntek
IB6792 Male 22:00-06:10 +1 Madrid - szerda és vasárnap

"Ez a Maldív-szigetekre tartó járat az Indiai-óceáni légitársaság első célállomása, amely történetesen az egyik legbiztonságosabb úti cél egy járvány idején.", jegyezte meg Maria Jesús López Solás, az Iberia értékesítési igazgatója. "Az Iberia emellett az elmúlt években szegmentálta kínálatát annak érdekében, hogy vásárlókat szerezhessen, és minden pénztárcának megfelelő ajánlatokat készítsen.", ő hozzáadta.

A nagy spanyol utazásszervezők Maldív-szigeteki üdülési csomagokat készítenek.

Az Iberia honlapján található üdülési csomag 9 napot / 8 éjszakát tartalmaz a szállodában, plusz repülőjegyet és helyi közlekedést, 1.099 eurótól kezdődően. Tartalmazza továbbá a normál szállodai adóból 25%-os kedvezményt, valamint az utazási dátumok módosításának lehetőségét minden utólagos büntetés vagy díj nélkül.

Dr. Abdulla Mausoom turisztikai miniszter kijelentette, hogy olyan törvényjavaslaton dolgozik, amely lehetővé teszi belépés a Maldív-szigetekre negatív COVID-19 PCR-teszt nélkül a beoltottak számára és itt oltástól függően 2 vagy 3 adagos oltásra vonatkozik. Egyre több ország engedi be a beoltott személyeket ezekbe az országokba további PCR-teszt nélkül, ami a megfelelő idő a Maldív-szigetek számára, hogy ilyen döntéseket hozzanak.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.