Isztambul – Sydney a Turkish Airlines légitársasággal, 2019 nyarától

Egy szeptember 18-i isztambuli rendezvényen İlker Aycı (a Turkish Airlines igazgatótanácsának elnöke) megerősítette, hogy az Isztambul-Sydney útvonal elindítását fontolgatják.

0 1.113

Az útvonal elindítása után Perth – London a Qantasszal, egyre több légitársaság fejezi ki szándékát közvetlen járatok indítására Ausztrália és Európa között.

Szeptember 18-án İlker Aycı (a Turkish Airlines igazgatótanácsának elnöke) bejelentette az Isztambul-Sydney útvonalat. A 2019-es nyári szezonban avatnák fel, és ez lenne az első közvetlen útvonal Európa és Sydney között.

A repüléseket Boeing 787-9 Dreamliner típusú repülőgépekkel tisztelhetik meg, amelyek a Qantas által a Perth-London útvonalon használt géptípussal azonosak.

Isztambul – Sydney a Turkish Airlines légitársasággal

Az új Isztambul-Sydney útvonal nagyon előnyös lenne azoknak, akik sokkal gyorsabban szeretnének utazni Európa és Ausztrália keleti partja között. Így az utazási idő néhány óra repülésre csökkenne, megállás nélkül az ázsiai összekötő városokon keresztül.

2019-ben a Turkish Airlines megkapja az új Airbus A350-900 és Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépeket. Mindkét repülőgép hatótávolsága eléri a 15 000 kilométert, ami elegendő az új Isztambul-Sydney útvonal megtételéhez.

Izgalmas 2019 jön a kereskedelmi repülés számára. Egyre hosszabb útvonalak indulnak majd, a repülőgépgyártók pedig egyre hatékonyabb modellek fejlesztésére törekednek. Nem kizárt, hogy szuperszonikus utasszállító repülőgépet látunk az égen.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.