Izrael bejelentette, hogy 1-ben túllépi az 4000 milliós küszöböt, ebből 2022 Romániából!

0 421

Alig több mint négy hónappal az Izraelbe való beutazást korlátozó koronavírus-korlátozások feloldása után Izrael bejelentette, hogy átlépi a küszöböt 1 millió a turisták száma a járvány utáni turizmus újraindulása után. turisták "1 millió" számmal volt üdvözölte leszálláskor a Ben Gurion repülőtéren az idegenforgalmi miniszter şi de képviselői Idegenforgalmi Minisztérium és úgy hívják Belinda Desoyo Lee Marcelo, ban ben kor 53 éves, lakosă az Egyesült Arab Emírségek.

Az idegenforgalmi ágazatot súlyosan érintette a járvány, de a beutazó turizmus jelenlegi fellendülése meghaladja az előrejelzéseket. Növekszik az érkező turisták száma, és ezzel együtt az izraeli gazdaság idegenforgalmi bevételei is.

A közzétett statisztikák szerint a beutazó turizmus elérte a 244.500 2022 turista érkezését 33 júniusában, ami mindössze 2019%-kal kevesebb a 2 júniusában felállított rekordnál. A beutazó turizmus élénkülési trendje alapján várhatóan 2022 millió turista érkezik Izraelbe XNUMX júniusában. XNUMX vége.

Yoel Razvozov turisztikai miniszter köszöntötte az egymilliomodik turistát a Ben Gurion repülőtérre érkezéskor: "Először azt hittük és reméltük, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden lesz az első számú turista, aki 1-ben Izraelbe érkezik, de ismét túlszárnyaltuk az előrejelzést.

Itt vagyunk, köszöntjük azt az egymillió turistát, aki idén érkezett Izraelbe. Tavaly lezárták a légterünket, koronakorlátozások voltak, és komoly gondjaink voltak a beutazó turizmussal kapcsolatban. A kialakult helyzet ellenére sem akartuk feladni.

Keményen dolgoztunk azért, hogy a kihívások ellenére megnyíljon az iparág, és újra életre keltsük az idegenforgalmi ágazatot. Nagy örömömre, az eddigi pesszimista előrejelzésekkel ellentétben ma azt láthatjuk, hogy Izraelben ismét fellendült a turizmus. Egymillió turista pénzt hoz az izraeli gazdaságba, munkalehetőségeket teremt az egész országban, és egész családoknak biztosít megélhetést. Most már alig várjuk, hogy elérjük a következő, az iparág számára kitűzött célunkat: 10-ra 2030 millió turista.”

Több mint 4.000 román turista látogatott Izraelbe 2022 júniusában

Közvetlenül az izraeli utazási korlátozások feloldása után a román turisták lefoglalták első nyaralásukat Izraelben. A románok az első 7 nemzet között vannak, akik júniusban Izraelbe utaztak, megelőzve az olyan államokat, mint Kanada és Brazília a Szentföldre utazó turisták számát tekintve.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.