Hasznos információk BIAS 2017 - Aviation Rally Bukarest - 22. július 2017.

22. július 2017-én, szombaton, a Bukaresti Baneasa – Aurel Vlaicu Nemzetközi Repülőtéren kerül sor Románia legnagyobb repülőshow-jára - Bukaresti Nemzetközi Repülési Kiállításra és Általános Repülési Kiállításra a Bukaresti Nemzeti Repülőterek Vállalat, a Román Aeroclub, a Román Légierő, a ROMATSA szervezésében. , ROMAERO és az AIBO Sport Club.

1 4.912

Néhány nap van hátra a nagy bukaresti repülésig. Románia legimpozánsabb repülőshow-jának kilencedik kiadása zajlik védnökség alatt Közlekedési Minisztérium, Nemzetvédelmi Minisztérium şi Gazdasági Minisztérium. A BIAS 2017 összehozza 100 polgári és katonai repülőgép, a légi evolúciókban és a nyilvánosság előtt, hanem több mint 200 pilóta és ejtőernyős.

Csak a Turk F-16
FOTÓ: Laurențiu Căpăţînă

Hasznos információk BIAS 2017

BIAS 2017 lesz a légierő és a matematikai precizitás bemutatója, amelyen a romániai, de még Törökország, Lengyelország, Magyarország, Nagy-Britannia, Németország, USA, Görögország, Ausztria és Litvánia polgári és katonai repülés ászai is elképesztő műrepülésekkel örvendeztetik meg a nézőket. és elit tüntetések, de a földre kitett repülőgépekkel is.

A BIAS 2017 különleges vendégei

Török légierő, aki a "SOLOTURK" akrobatikus csapattal vesz részt. Ez nagy teljesítményt fog mutatni az F 16 Fighting Falcon repülőgépekkel, amelyek a légi műveletek teljes spektrumához használható harci repülőgépek.

Lengyel Légierő, amely első ízben a MiG 29 Fulcrum és az F 16 Fighting Falcon típusú harci repülőgépekkel fejlődik ki, amelyeket a konfliktusövezetekben légi fölény kikényszerítésére terveztek.

Magyar Légierő, amely a Saab Jas 39 Gripennel fejlődik, modern többcélú vadászrepülőgép, minden katonai légi művelethez használható: földi támadás, légi harc, felderítés stb.

Amerikai légierő, amely az Egyesült Államok Nemzeti Gárdájával felszerelt F 15 "Eagle"-vel fog fejlődni. Ezek taktikai harci repülőgépek, amelyeket arra terveztek, hogy behatoljanak az ellenség légterébe, hogy megszerezzék a légi fölényt. Az F 15-öst a repülőtéren is kiállítják majd.

Görög légierő, aki a Mirage 2000 francia vadászgéppel vesz részt, légi harci küldetésekre, földi támadásra, felderítésre stb. A Mirage 2000 repülőgép szombaton lesz a földön a BIAS 2017 kiállításon.

Brit légierő, aki az Eurofighter Typhoon vadászgéppel vesz részt, egy híres haderőrepülőgép, amelyet a légi fölény biztosítására terveztek. A repülőgép ki lesz téve a talajnak.

Német Légierő, amely részt vesz az Eurofighter Typhoon és Tornado vadászgépekkel, amelyeket minden légi támadáshoz, harchoz, felderítéshez stb. használnak. A repülőgépet a repülőtéren mutatják be a nagyközönség számára.

Airborne Warning and Control System (AWACS), NATO parancsnoksága alatt. A Boeing E-3A Sentry AWACS repülőgép a Baneasa repülőtéren lesz látható, és része az észak-atlanti szövetség korai figyelmeztető rendszerének. Az AWACS repülőgépeken többnemzetiségű személyzet vesz részt, köztük a román katonaság is.

Turkish KC-135 Stratotanker
FOTÓ: Laurentiu Capatina

Román légierő kivételes részvételével tűnik ki a BIAS 2017-en, amelyet a romániai abszolút premierek sorozata jellemez. A román katonai pilóták rendkívüli jelenlétét jelölve idén megjelent a Bukaresti Nemzetközi Repülő Show Az F-16 Fighting Falcon repülőgépnek a román légierőhöz való belépésének szentelték.

Így a nézők megcsodálhatják a román légierő elitjébe tartozó szakemberek látványos fejlődését, akik a repülőgép markolatánál a szuperszonikus erő igazi művészi bemutatóit mutatják be. F-16 Fighting Falcon.

A Román Légierő körének ászai is fejlődni fognak a repülőgépekkel MIG-21 Lancer, IAR-99 Falcon, IAR-316 B, Jakovlev Jak-52, IAR-330 PUMA, C130 Hercules, és C27 Spartan.

A gyakorlatokat a nézők is megtekinthetik majd légirendőrség valamint a román légierő által végrehajtott légi leszállás támogatása.

A román légierő repülőgépeket állít ki a közönség számára a Băneasa repülőtéren MiG-21 LanceR, IAR-99 Falcon, C27J Spartanegy TPS-79R kis és közepes magasságú radar és a HAWK föld-levegő rakétakilövő rendszer.

A légibemutatót az ászok jelenléte garantálja Aeroclubului României – Romániai sólymok, The Pelicans, White Wings, a Blue Wings zenekar ejtőernyőseivel együtt, akik kibontják a háromszínű zászlót, 400 nm-es.

Az akrobatikus repülőművészek, az osztrákok től Repülő bika5 egyedi repülőgéppel fog fejlődni: B-25 Mitchell, T-28 Trojan, Vought-F4U Corsair és két Dornier Alpha Jet.

A litván pilóta is részt vesz a BIAS 2017-ben Jurgis Kairys, többszörös műrepülő világbajnok.

A nézők is láthatják a híres Veres Zoltán, 1995 óta szerepel a világ legjobb pilótáinak listáján.

Az esemény során a hírességek fejlődnek Akrobaták, amelyek egyedülállóak a pirotechnikai effektusokat, zenét és fényeket tartalmazó légi előadásukkal.

Emellett a BIAS 2017-en a közönség megcsodálhatja a nemzeti légitársaság pilótái által mesterien és biztonsággal végrehajtott gyakorlatokat, TAROM.

A résztvevők között vannak ismert nevek is a román repülési elitből, belülről Polgári Repülési Felsőiskola.

OLVAS: BIAS 2017 program!!!

program-bias-2017

Péntek reggeltől negyedik alkalommal nyílik meg az általános repülési kiállítás a Băneasa repülőtéren - Általános Repülési Kiállítás, ahol a repülőgépgyártók és -tulajdonosok, valamint az általános repülési szolgáltatók több tucat polgári repülőgépet állítanak ki, a könnyű repülőgépektől az üzleti repülőgépekig.

Hasznos információk a BIAS 2017-re vágyó közönség számára

A BIAS 2017 nyilvános belépője az INGYENES. Nyilvános hozzáférés Romaerón keresztül történik. Parkolás nem biztosított!

Javasoljuk a tömegközlekedés használatát (RATB 112-es, 131-es, 148-as, 149-es, 205-ös, 261-es, 301-es, 304-es, 335-ös, 605-ös vonalai, valamint RATB 780-as, 783-as expressz vonalai).

Szervezők, médiapartnerek és szponzorok BIAS 2017

Szervezők: Közlekedési Minisztérium - Bukaresti Repülőterek Nemzeti Vállalat, Román Aeroclub, ROMATSA, AIBO Sportklub; Nemzetvédelmi Minisztérium – Román Légierő. Gazdasági Minisztérium – ROMAERO.

partner: Repülőtéri hírek, Aeronews, Légitársaságok utazása, Air24, Aviation Headlines, Aviatia Magazin, Aviația.ro, Aviation News Agency, Newsair, Boardingpass, Cer Senin, Romprest, Bukaresti Városháza, Otopeni Városháza.

Médiapartnerek: Antenna 3, Europa FM.

Szponzorok: Bucharest National Airports Company, Tuborg, Pepsi, Lagardere, Sermona,
Adriatica Exchange, D'nata, Millenium, Bestvalue, Euromedia, Autovip, Clear Media, Oscar Downstream, Romanian Airport Servicex, Pilot Shop, Lacerta.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.