A román légierő az F-16 Fighting Falconnal érkezik a BIAS 2017-re

22. július 2017-én az „Aurel Vlaicu” Băneasa Nemzetközi Repülőtér ad otthont a 2017. alkalommal megrendezett híres légibemutatónak, a Bukaresti Nemzetközi Repülő Shownak. A Román Légierő bemutatja a BIAS XNUMX-re szóló meghívókat és a felszerelést, amellyel fellépnek.

2 1.243

Július 22-én, szombaton 10.00 órakor - a Bukaresti Nemzetközi Repülőtéren - a Băneasa "Aurel Vlaicu" kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Románia legnagyobb repülőshowja - Bukaresti Nemzetközi Repülő Show (BIAS 2017).

F-16-Fighting-Falcon-BIAS 2017

A román légierő a BIAS 2017-ben

A román katonai pilóták bemutatói között szerepelnek IAR-330 Puma és IAR-316 Alouette helikopterrepülések, C-27J Spartan szállító repülőgépek, C-130 Hercules, IAR-99 Falcon és IAK-52 iskolarepülőgépek, valamint MiG-repülőgépek. 21 LanceR és F-16 Fighting Falcon légi bemutatókon, az egyéni evolúcióktól, ahol a pilóták és a repülőgépek teljesítménye látható, a taktikai kiképzést bemutató taktikai és légi rendőri gyakorlatokig.

A statikus kiállításon MiG-21 LanceR, IAR-99 Falcon, C-27J Spartan repülőgépek, egy TPS-79R kis/közepes magasságú radar és egy HAWK föld-levegő rakétakilövő rendszer látható, valamint egy standot is felállítanak. bemutatni a román légierő oktatási kínálatát.

Németország, Görögország, Törökország, Lengyelország, Magyarország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok légiereje.

A Román Légierő meghívására A BIAS-on Németországból, Görögországból, Törökországból, Lengyelországból, Magyarországról, az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból érkeznek repülők., statikus kiállításon és légi bemutatókon egyaránt.

Így a statikus kiállításon az amerikai nemzeti gárda két F-15 Eagle repülőgépe, a görög légierő Mirage-2000, a német légierő Typhoon és Tornado, valamint a német légierő egy Typhoon repülőgépe mellett lesz jelen a statikus kiállításon. A Nagy-Britannia Királyi Légiereje.

A Lengyel Légierő két F-16 Fighting Falcon és egy MiG-29 Fulcrum repülőgépe, valamint egy Török Légierő F-16 Fighting Falcon és egy JAS-39C Gripen repülőgép a Magyar Légierőtől.

A statikus kijelzőn a NATO parancsnoksága alatt álló Boeing E-3A Sentry AWACS repülőgép is szerepel majd. Az AWACS repülőgépek a Szövetség korai figyelmeztető rendszerének részét képezik, és többnemzetiségű személyzetet üzemeltetnek, köztük román katonákat is.

A Bukaresti Nemzetközi Repülő Show idei kiadása annak szenteljük, hogy a román légierő belépjen az F-16 Fighting Falcon repülőgépbe.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.