FIJET Románia: A 10 legjobb romániai úti cél 2024-ben!

0 141

A Turisztikai Sajtóklub – FIJET Románia 10-re hazánk legjobb 2024 desztinációját ajánlja! Románia olyan ország, amely megérdemli, hogy turisztikailag népszerűsítsék. Így a Turisztikai Sajtóklub - FIJET Románia tagjai folytatják a „FIJET Romania Destinations” című projektet, amely eléri a második kiadást.

A Turisztikai Sajtóklub - FIJET Románia immár második éve indított akciót tíz különleges romániai desztináció azonosítására, hogy még ismertebbé tegye őket.

Ezzel a projekttel szeretnénk felhívni a figyelmet az ország néhány olyan helyére, amelyek turisztikai szempontból sajátosan kiemelkednek. Ezek olyan helyek, ahol a dolgokat jól csinálják, és az emberek megérdemlik, hogy bátorítsák őket erőfeszítéseikért.

Egy külföldi turista számára, aki először érkezik ide, Románia mindig meglepő ismeretlen. Szerencsére az utóbbi időben a románok igyekeztek (és sikerült is) a turizmus körültekintőbb bevonásával. Leggyakrabban a következmények kellemesen meglepőek voltak.

Románia egy olyan ország, amely megérdemli, hogy turisztikai célpontként népszerűsítsék, mert van mit kínálnia az ajtón kopogtató vendégeknek. A turizmus népszerűsítésében továbbra is gyengék vagyunk, gyengébbek szomszédainknál. Innen jött az ötlet, hogy egy rangsorba gyűjtsünk tíz különleges desztinációt az országban, hogy még ismertebbé tegyük őket belföldön és külföldön (a FIJET World országos kirendeltségeinek munkatársai révén), és jutalmazzuk a megjelenésüket, a turizmus ezen a területen mozog.

A FIJET Románia tagjai a helyszínen voltak, megnézték, hogyan néznek ki a desztinációk, írtak róluk, javasolták és szavaztak rájuk, majd bemutatják a weboldalon https://clubpresaturism.ro   valamint a FIJET Románia Facebook-oldalán – Turisztikai Sajtóklub.

10 célállomás Romániából

Íme a FIJET Románia tagjai által kiválasztott 10 úti cél: Marosvásárhely, Temesvár, Grădiștea de Munte, Vânători-Neamț, Iași, Sulina, Jurilovca, Borszék, Vatra Dornei és Rimetea. Az 1. helyen a Rimetea áll, mögötte a Vatra Dornei és a Borszék következik.

További jelölések a romániai úti célokra

A Turisztikai Sajtóklub - FIJET Románia újságírói által támogatott további javaslatok 2024-re: Moinești (Bákó megye), Drăgășani (a Szőlő- és Bormúzeum számára - Vâlcea megye), Movileni (a Moldvai Delta - Iași megye), Șimleu Silvaniei ( Szilágy megye), Horezu (Vâlcea megye) és Balotești (a Therme komplexum számára - Ilfov megye).

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.