A "Fanhansa" készen áll a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra

0 386

A német labdarúgó-válogatott hivatalos légitársaságaként a Lufthansa november 14-én szállítja a játékosokat, az edzőket és a technikai személyzetet muscati (Omán) edzőtáborukba, egy technikai megállóval korábban. Katar 2022-es labdarúgó-világbajnokság. A repüléshez rendelt repülőgép – egy Airbus A330 – különleges színvilággal rendelkezik, amely egyértelmű üzenetet küld a világnak: #DiversityWins!

A Lufthansa a nyitottság, a tolerancia, a sokszínűség és az emberek összehozása jelképe. A vállalat minden nemzetből és kultúrából származó ügyfelei számára lehetővé teszi a kapcsolatteremtést, és mindenkit szívesen lát a fedélzeten, nemre, korra, etnikai hovatartozásra, vallásra, nemzetiségre, identitásra vagy szexuális irányultságra való tekintet nélkül. És ez ugyanaz az üzenet: #DiversityWins! – a világban a különleges "Fanhansa" imázson keresztül, amelyet Peter Phobia illusztrátorral közösen tervezett és az Airbus A330 D-AIKQ repülőgépre alkalmazott.

A "Fanhansa" készen áll a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra

A német futballcsapatot edzőtáborukba szállító járat rendszeresen közlekedik Muscatból Dubajba. Így a november 632-i LH 14-es járat fedélzetén sok Lufthansa-vendég is tartózkodik, akik nem tagjai a német futballcsapat delegációjának.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.