Az Eurowings Prágában nyitja meg bázisát, és 31. október 2021-től indít járatokat. Tekintse meg a Prágából bejelentett új Eurowings útvonalakat!

0 442

31. október 2021-től az Eurowings Prágából indít járatokat. Legfeljebb három repülőgépet oszt ki a cseh bázisra, és repül üdülési célpontokra.

Az Eurowings 11. október 31-től összesen 2021 célállomásra üzemeltet járatokat Prágából Európa-szerte. Az Eurowings utasai most olcsó járatokat foglalhatnak Prágából Spanyolországba (Málaga, Barcelona, ​​Fuerteventura, Tenerife), Görögországba (Athén). Egyesült Királyság (Birmingham, Bristol), Dánia (Koppenhága), Olaszország (Milánó), Horvátország (Zágráb) és Izrael fővárosa Tel Aviv.

Az Eurowings új prágai bázisának megnyitásával Csehország felé is kiterjeszti szolgáltatásait, és kezdetben két Airbus A320-as repülőgépet oszt ki. 2022 nyarán a harmadik Airbus A320-as repülőgépet osztják ki. Prága így a tizedik Eurowings bázis lesz Európában. Az „Aranyvárosban” való növekvő jelenlétével az Eurowings több mint száz új munkahelyet teremt, és jelentős lökést ad a helyi foglalkoztatásnak.

Az Eurowings összes közvetlen járata Prágából

Prágától Spanyolországig
Az Eurowings Prágából a spanyol nagyvárosokba és népszerű üdülőrégiókba repül: november 4-től - Málaga (kedd, csütörtök és szombat); 31. október 2021. - Barcelona (hétfő, szerda, péntek és vasárnap) ill Fuerteventura (csütörtökön és vasárnap) és november 6-tól - Tenerife (szerda és szombat).

Prágától Görögországig
November 2-tól az Eurowings Prágából üzemeltet járatokat Athén, minden kedden és szombaton.

Prágától Nagy-Britanniáig
Október 31-től az Eurowings Prágából indul Bristol, napjaiban hétfő, péntek és vasárnap; és november 1-től - Birmingham (hétfőn, szerdán és pénteken).

Prágától Dániáig
Október 31-től az Eurowings közvetlenül Prágából repül ide Koppenhága, az üzleti és szabadidős utazók kedvelt úti célja. A Prágából Koppenhágába közlekedő járatok minden nap közlekednek, kivéve szombaton.

Prágától Olaszországig
Október 31-től az Eurowings szombat kivételével minden nap repül Prágából Milánóba.

Prágától Horvátországig
November 4-től az Eurowings Prágából repül Zágráb, csütörtökön és szombaton.

Prágától Izraelig
November 5-től a Prágából Tel-Avivba közlekedő járatok hétfőn, szerdán és pénteken közlekednek.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.