Az Ernest Airlines 11. január 2020-e óta felfüggesztette járatait

0 2.919

29. december 2019-én az Olasz Nemzeti Polgári Légiközlekedési Hatóság bejelentette az Ernest Airlines engedélyének ideiglenes felfüggesztését. A felfüggesztés 13. január 2020-án lép hatályba.

A felfüggesztés oka azt mutatja, hogy az Ernest Airlines nem tartotta be a légi közlekedési szabályokat. Ennek bizonyítékaként a hatóságok az engedély felfüggesztéséről döntöttek. Repülési jogának visszaszerzéséhez az Ernest Airlinesnak bizonyítania kell, hogy tevékenységét a 1008. évi 2008. évi EK-rendeletnek megfelelően végzi.

Az Ernest Airlines felfüggesztette járatait

Bár a működési engedélyt január 13-tól felfüggesztették, az Ernest Airlines úgy döntött, hogy 11. január 2020-től felfüggeszti az összes járatot. Ezzel egyidejűleg minden kart aktivált a felfüggesztés visszavonása érdekében. Időbe telhet azonban, amíg a Nemzeti Polgári Légiközlekedési Hatóság által megkövetelt összes bizonyítékot be lehet nyújtani.

Az Ernest Airlines csapata elnézést kér az utasoktól okozott kellemetlenségekért.

Az Ernest Airlines flottája 4 db A320-as repülőgépből állt: 3 db A320 és 1 db A319. Az operatív hálózat 20 olaszországi, albániai, ukrajnai, spanyolországi és franciaországi desztinációt tartalmazott. A fő bázis a milánói Malpensa nemzetközi repülőtéren található. Emlékeztetünk arra, hogy az Ernest Airlines Romániába is repült, Bukarestből és Jászvásárból.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.