Az ECDC frissítette a járványügyi indexet (9. szeptember 2021.): Horvátország, Portugália, Németország, Libanon és Tunézia sárgára vált; Bulgária elpirul; Gibraltár, az Egyesült Arab Emirátusok zöldellnek!

0 1.932

Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) heti 14 napra számított indexet közöl. Például ma, szeptember 9-án 2021, megjelent a lista a 23. augusztus 05. és 2021. szeptember XNUMX. közötti időszakra jelentett epidemiológiai indexszel.

Ebben az összefüggésben, ha a román hatóságok frissítik a közlekedési lámpák listáját (ma vagy holnap), akkor néhány nagyon fontos változás következik be. Horvátország, Portugália, Németország, Libanon, Tunézia lép a sárga zónába. Bulgária vörös lesz. Gibraltár, Egyesült Arab Emírségek zöldellni kezd.

A piros zónában marad: Izrael, Grúzia, Görögország, Törökország, Svájc, Franciaország, Ciprus, Írország, Nagy-Britannia. Olaszország, Moldova, Málta, Svédország marad a zöldövezetben!

ECDC jelentése szeptember 9-án, csütörtökön jelent meg a 23.08-05.09.2021.-i időszakra. ÓVATOS!!! Ezek nem a román hatóságok által összeállított hivatalos listák. Várjuk, hogy a CNSU hivatalosan frissítse a listákat az új kritériumok szerint. Biztosan lesznek kivételek!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.