Az ECDC frissítette a járványügyi indexet (16. szeptember 2021.): Moldova, Bulgária, Franciaország sárga; Liechtenstein pirosra kerül; Spanyolország, Marokkó, Dánia, Mexikó zöldelljen!

0 3.065

Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) heti 14 napra számított indexet közöl. Például ma, szeptember 16-án 2021, megjelent a lista a 30. augusztus 12. és 2021. szeptember XNUMX. közötti időszakra jelentett epidemiológiai indexszel.

Ebben az összefüggésben, ha a román hatóságok frissítik a közlekedési lámpák listáját (ma vagy holnap), akkor néhány nagyon fontos változás következik be. Thaiföld, Monaco, Bulgária, Franciaország, Gibraltár, Moldova Köztársaság, Honduras belép a sárga zónába. Liechtenstein kap piros lapot. Spanyolország, Marokkó, Dánia, Mexikó zöldellnek.

A piros zónában marad: Izrael, Grúzia, Görögország, Törökország, Svájc, Ciprus, Írország, Nagy-Britannia. A zöld zónán marad: Olaszország, Málta, Svédország, az Egyesült Arab Emírségek és még sok más!

ECDC jelentése szeptember 16-án, csütörtökön jelent meg a 30.08-12.09.2021 közötti időszakra.

ÓVATOS!!! Ezek nem a román hatóságok által összeállított hivatalos listák. Várjuk, hogy a CNSU hivatalosan frissítse a listákat az új kritériumok szerint. Biztosan lesznek kivételek!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.