Az ECDC frissítette a járványügyi indexet (13. október 2021.): Kanada, Jordánia, Andorra, Svájc zöldül; Holland, Gabon sárgába lép; Gibraltár, Ukrajna piros!

0 1.648

Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) heti 14 napra számított indexet közöl. Például ma, október 13-án 2021, megjelent a lista a 27. szeptember 10. és október 2021. közötti időszakra jelentett epidemiológiai indexszel.

Ebben az összefüggésben, ha a román hatóságok frissítik a közlekedési lámpák listáját (ma vagy holnap), akkor néhány nagyon fontos változás következik be. Kanada, Jordánia, Andorra, Svájc zöldell; Holland, Gabon sárgába lép; Gibraltár, Ukrajna piros!

A piros zónában marad: Izrael, Törökország, Szerbia, Nagy-Britannia, Amerikai Egyesült Államok! A zöldterületen marad: Spanyolország, Olaszország, Németország, Málta, Portugália!

ECDC jelentése október 13-án, csütörtökön közzétéve, a 27.09-10.10.2021 közötti időszakra. ÓVATOS!!! Ezek nem a román hatóságok által összeállított hivatalos listák, hanem az ECDC által frissített index. Várjuk, hogy a CNSU hivatalosan frissítse a listákat az új kritériumok szerint. Biztosan lesznek kivételek!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.