Koronavírus: A TAROM csökkenti aktivitását 21. március 2020. után

2 3.028

Románia nemzeti vállalata bejelentette, hogy 21. március 2020-e után csökkenti tevékenységét. Addig is a TAROM a lehetőségekhez képest a megszokott módon üzemel, tekintettel az egyes országok által a belföldi és nemzetközi útvonalakon bevezetett korlátozásokra.

A TAROM mindig is az emberekről szólt. Ezért ezekben a nehéz időkben is az Ön és a környezetében élők biztonsága a legfontosabb a Társaság számára.

De a gondolat azokra a románokra is száll, akik a családjukkal szeretnének lenni, az előttünk álló rendkívüli helyzetben. És haza akarnak jönni. Mert jobb sehol.

A TAROM csökkenti az aktivitást

A TAROM-nak egyetlen célja van: hazahozni a románokat. Ezért március 21-ig (beleértve) a TAROM a megszokott módon működik. Ezt a dátumot követően csökkenti az úti célokat és a gyakoriságot.

A március 21. után érvényes repülési terv részleteit a hivatalos honlapján teszik közzé Facebook TAROM és a lehető leghamarabb az oldalon.

Azt tanácsoljuk minden utasnak, hogy használja ki a következő időszakot az országba való visszatérés ütemezésére. A jegyváltoztatások elérhetőségeit az alábbi linken találja https://www.tarom.ro/contact.

Visszatérünk a TAROM operatív programmal! Emlékeztetünk erre A TAROM felfüggeszti Romániából Spanyolországba tartó járatait holnaptól, március 19-től.

A TAROM, mint minden légitársaság, amely a COVID-19 által érintett országokba és onnan induló járatokat üzemeltet, jelenleg példátlan helyzettel néz szembe.

A TAROM repülési tervében is tükröződik az új vírus terjedésének megakadályozása és a járvány visszaszorítása érdekében világszerte tett intézkedések. Így a hatósági ajánlásoknak való megfelelés érdekében a társaság egyik intézkedése a járatok ideiglenes felfüggesztése bizonyos célállomásokra.

A TAROM utasainak és személyzetének biztonsága volt és mindig is a fő cél volt. Ezért a TAROM csak a COVID-19 járvány korlátozása szempontjából biztonságosnak ítélt járatokat tartja üzemben, folyamatosan alkalmazkodva a szakterületi hatósági előírásokhoz. Minden TAROM repülőgép pontosan megfelel a hatóságok ajánlásainak, és rendszeresen fertőtlenítik.

Annak érdekében, hogy minden megkeresésre válaszolni tudjon, a TAAROM úgy döntött, hogy ebben az időszakban meghosszabbítja a Call Center programot - a 0219361-es számra. Érdeklődni az email címen is lehet [e-mail védett].

Egyesült, bárhol is legyünk!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.