A Coral Travel Romania 2023 nyarára megkezdi a szabadságot

0 491

Március 30-án, szlogennel "A mi világunk a tiéd. Repüljünk és utazzunk együtt", Coral Travel találkozót szervezett a partner turisztikai ügynökségek képviselőivel az "Aurel Vlaicu" Bukaresti Băneasa Nemzetközi Repülőtér központi kupolája alatt.

A Coral Travel, a Fly Lili és a Baneasa repülőtér bemutatása

A helyet nem véletlenül választották ki, az új utazásszervező bejelentette, hogy charter járatokat indít nyaralóhelyekre Baneasa nemzetközi repülőtér. Erre a repülőtérre azért esett a választás, mert Bukaresthez közelebb van, tömegközlekedéssel vagy személygépkocsival és alternatív közlekedési eszközökkel gyorsabban megközelíthető, teljesen fel van újítva, és nem zsúfolt, mert nem közlekednek gyakori kereskedelmi járatok. Nagy előnyt jelent a gyermekes családok számára, akik a Coral Travel fő vásárlói a nyári szünetben. Ezen a rendezvényen a jelenlévők elkészíthették a túra a Baneasa repülőtéren.

A partner légitársaság az Fly Lily, egy új román légitársaság, amely charter járatokra szakosodott. A Fly Lili jelenleg egy Airbus A320-as repülőgéppel (YR-LIL) rendelkezik, és a közeljövőben további két Airbus A320-as repülőgépet (YR-LIA és YR-LIB) kap. A repülőgépek két osztályba vannak konfigurálva: gazdaságos és üzleti.

Ezzel összefüggésben a társaság minden figyelme a Coral Travellel közösen üzemeltetett charter járatok felé fordulhat, és az utasok minden kényelmet élvezhetnek. Ebben az összefüggésben az operatív program a Coral Travel turisták számára előnyös. Kedvező indulási és érkezési időket ígérnek, rendkívül kora reggeli vagy késő esti órák nélkül.

Coral Travel, Fly Lili és Baneasa repülőtér

A Coral Travel charter program Romániából

A 2023-as nyári szezonban a Coral Travel charter járatokat kínál Bukarestből, Kolozsvárról, Temesvárról, Szucsáváról, Nagyváradról, Craiováról és Jászvásárról Törökország, Tunézia, Görögország és Egyiptom nyaralóhelyeire.

Charterek menetrendje Törökországba:

  • Bukarest – Antalya a Fly Lilivel és a Turkish Airlines légitársasággal
  • Bukarest – Bodrum Fly Lilivel
  • Kolozsvár – Antalya Fly Lilivel
  • Nagyvárad – Antalya Fly Lilivel
  • Temesvár – Antalya a Corendon Airlines légitársasággal
  • Suceava – Antalya a Corendon Airlines légitársasággal
  • Iasi – Antalya a Corendon Airlines légitársasággal

Egyiptomba tartó charterek menetrendje

  • Bukarest – Hurghada Fly Lilivel

A görögországi charterek menetrendje

  • Bukarest – Heraklion az Animawings-szel
  • Bukarest – Rodosz az Animawings-szel

Tunéziába tartó charterek menetrendje

  • Bukarest – Enfidha Fly Lilivel

Coral Travel Romániában

A Coral Travel 2023-ban indult a román piacon, turisztikai csomagjait népszerűsítve a legnépszerűbb úti célok felé.

Az új utazásszervező a Coral Travel Group (OTI Holding) nemzetközi cégcsoport része, amely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a globális vendéglátó-ipari piacon. Összefogja azokat a márkákat, amelyek a turizmus minden ágát kiszolgálják, mint például utazásszervezés, utazási irodalánc, szállás, beutazási szolgáltatások stb.

Az elmúlt évek során a Coral Travel Group vállalatai több mint 30 millió turista számára szerveztek nyaralást, a legkülönfélébb elvárásoknak megfelelően. A holdinghoz 37 országban 22 vállalat tartozik; 4 alkalmazottból álló nemzetközi csapat (300 nemzetiség). A Coral Travel Group 25 ország 90 célállomására repül.

A Coral Travel Románia 90-ra 000 2023 utazási csomag értékesítését tűzte ki célul. A cég saját csomagjainak utazási irodákon keresztüli forgalmazására összpontosítva hatékony rendszert hozott létre a partnerügynökségek fejlesztésére és támogatására.

A végfelhasználók a különféle akciókból és a nyaralási ajánlatok széles skálájából profitálnak, amelyek bármilyen költségvetésből elérhetők. A partnerügynökségek az ajánlatokból, promóciókból, bónuszokból, oktatási programokból és különleges jutalékokból részesülnek. A Coral Travel további előnye, hogy saját és kapcsolódó szállodáiból álló szállodahálózattal rendelkezik, amelyek a Csoport szabványai szerint működnek.

Sokféle létezik akciók a Coral Travel partnerügynökségek számára az alábbiak szerint:

Coral Elite bónusz » További bónusz bizonyos magas színvonalú szállodákhoz és bizonyos szobatípusokhoz.

A hét szállodája » Foglaljon le egy ebben a promócióban részt vevő szállodát (hétfőtől szombatig), és további bónuszban részesül.

Coral Action 222/ 555 » Foglaljon egyet a fenti promóciókhoz kiválasztott szállodák közül, és kapjon további bónuszt. 

Korallmentes nyaralás » Foglalja le ezeket a szállodákat, és a szezon végén lehetősége nyílik egy jól megérdemelt nyaralásra bennük!

A Coral Travel turistái az egyedi koncepciók előnyeit is élvezhetik:

Nyári kollekció – Törökország, Egyiptom, Görögország és Tunézia legjobb szállodái. Nem kell időt pazarolnia a szálloda kiválasztására. A Coral Travel már megtette ezt Ön helyett. A foglalás másik előnye a speciális fizetési feltétel – az előleg csak 20%, a következő 6 hónapban részletfizetési lehetőséggel. A családi csomag iránt érdeklődők számára a "2+2=2" ajánlat is jár - csak a szülők fizetik a szállást, a gyerekeknek pedig ingyenes a szállás.

Sun Family Club – családok üdülési koncepciója, a kollekcióban a legjobb családi szállodák találhatók a Sun Family Club szolgáltatással. Itt minden részletet figyelembe vesznek, napközben a gyerekeknek megfelelő étkezések, oktatási és szórakoztató programok profi pedagógusokkal.

Coral Elite szolgáltatás – válogatott luxusszállodák és különleges juttatások, mint pl.: profi idegenvezetők a Coral Elite Service részlegtől érkezéskor és induláskor, speciális transzfer maximum 2 megállóval, 24 órás turisztikai segítség.

A Coral Travel több fontos szempontból is megkülönbözteti magát az utazási piacon.

Saját beutazó partner, ODEON Tours: saját helyi idegenvezetők, magán- és csoportos transzferek szállítása, 24 órás túraszolgálat.

Ezenkívül élvezni fogja a szállást a Coral Group Hotels saját vagy társult szállodáiban, amelyek megfelelnek a Coral Group holding szabványainak. Ha Törökországot választja nyaralóhelyül, választhat a saját szállodáink közül: Xanadu Resort Hotel (Belek), Seven Seas Life (Kemer), Seven Seas Blue (Side), Otium Family Eco Club (Side).

Forduljon a Coral Travelhez:

Jelenlét a közösségi médiában:

Székhely: Global City Business Park, 10 București Nord Street, O23 Building, Bukarest.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.