Konstanca – Athén Blue Air légitársasággal, 4. június 2016-től

1 1.155

A Blue Air számára június eleje sok új útvonallal érkezik. Ez egy tour de force lesz a Blue Air illetékesei számára, és számos járatot jelentenek be 5 romániai repülőtéren. A kolozsvári, lyoni vagy lisszaboni járatok avatása mellett a Blue Air a Constanta - Athén - Larnaca útvonalat is megnyitja, amely 4. június 2016-én indul, heti 2 járat indul, az alábbi menetrend szerint:

Konstanca 12:15 - 13:45 Athén 14:30 - 16:15 Larnaca kedden, szombaton
Larnaca 07:30 - 09:15 Athén 10:00 - 11:30 Constanta kedd, szombat

állandó-athena-kék-levegő
FOTÓ: news.gtp.gr / Constanta - Athén a Blue Air társaságában

A Constanta - Athén járatokra a viteldíjak 19.99 EURO/szegmenstől indulnak. Ha úgy dönt fizetés PayPal-on keresztül, a tarifa 10 dollár / EURO kedvezményt kap.

A Blue Air révén Görögország még Dobrudzsához is közelebb kerül. Ezzel párhuzamosan a konstancai "Mihail Kogalniceanu" nemzetközi repülőtér is fejlődésnek indul, és minden új útvonalat nagy pompával fogad. Az útvonal megnyitásával az Airlines Travel csapata Athénba utazik, hogy felfedezze Görögország szépségeit. Nem hagyjuk ki az Akropoliszt és Athén épületeit sem, és megpróbálunk eljutni Pireusz kikötőjébe. Ha bármilyen más javaslata van egy athéni városlátogatásra, ebben a cikkben várjuk.

Kihasználni Blue Air ajánlat Constanta - Athén!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.