Kolozsvár – München Memmingen a Wizz Airrel, 15. február 2016-től

0 727

Tavaly ősszel a Wizz Air új útvonalakat jelentett be Romániába/romániából. Szeptember 9-én írtam egy cikket a Bukarest - Glasgow, Bukarest - Hamburg Lübeck és Kolozsvár - München Memmingen útvonalak bemutatásával (28. március 2016.).

Az új Kolozsvár - München Memmingene útvonal az eredetileg bejelentettnél jóval korábban nyílt meg. 15. február 2016-én a Wizz Air megkezdte járatait ezen az útvonalon. A Wizz Air hétfőn és pénteken közlekedtet járatokat Kolozsvár és Memmingen, a München nyugati részén található regionális repülőtér között. Az árak 24.99 € / 109 lej-től kezdődnek.

A Wizz Air az évek során tovább terjeszkedett Kolozsváron, és 5 júliusában az 2016. géppel bővíti kolozsvári bázisát. Kolozsvár nyári menetrendje repülőjegyeket is tartalmaz. Berlin, minden a következő hetekben kezdődik. A Wizz Air egy újat is bejelentett belső útvonal Kolozsvár és Bukarest között, amely július 22-én indul, és heti hat alkalommal fog működni.

A Wizz Air tevékenységének növekedése Románia egészére kiterjed, 16-ben 2015%-os forgalomnövekedést mutatott az előző évhez képest. A Wizz Air júliusban nyitja meg 6. romániai bázisát Jászvásáronés jelenleg 110 úti célt kínál 16 országba.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.