Kolozsvár – Dublin a RYANAIR-rel, 1. november 2022-től

0 478

A kolozsvári nemzetközi repülőtér és a Ryanair légitársaság ma bejelentette, hogy a 2022-es téli szezontól Dublinba, Írország fővárosába indít járatokat. A londoni Stansted után Dublin a második úti cél, ahová a Ryanair a kolozsvári repülőtérről közlekedik.

Járatok ide Dublin órától fog működni November 1 2022a két heti gyakorisággal, napjaiban kedd és szombat az alábbi menetrend szerint, a jegyek pedig mától, 4. október 2022-től kaphatók.

DublinÍrország fővárosa számos műemléknek, katedrálisnak és templomnak, múzeumnak és művészeti galériának ad otthont, impozáns épületeknek, ősi történetekbe burkolt kastélyoknak, zöld parkoknak és vad környezetnek. Dublin Írország legnagyobb oktatási központja, három egyetemmel, a legrégebbi a Dublini Egyetem, amelyet a XNUMX. században alapítottak.

A dublini repülőtér az ország legnagyobb repülőtere, és körülbelül 10 kilométerre található Írország fővárosától. Évente körülbelül 20 millió utast regisztrál.

Viorel Federiga úr, a Nemzetközi Repülőtér Igazgatási Tanácsának elnöke Avram Iancu Kolozsvár és a Nemzetközi Repülőtér vezérigazgatója Avram Iancu Kolozsvár, David Ciceo úr „Különösen nagyra értékeljük a Ryanair azon döntését, hogy növeli a járatok számát, ami ismét bizonyítja, hogy a kolozsvári repülőtér a legdinamikusabb és leglátványosabb fejlődésű regionális repülőtér az utasok összeköttetési igényeit tekintve, és mindig új utazási lehetőségeket kínál. Sok sikert kívánunk partnereinknek a Ryanair légitársaságnál, és meggyőződésünk, hogy az ír fővárosba induló járatok

továbbra is élvezi az utasok megbecsülését, köszönhetően a rendkívül nagy turisztikai érdeklődésnek, a diákok áramlásának, valamint a Dublinban élő románok jelentős közösségének."

Jelenleg a portfólió több mint 45 desztinációján keresztül a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér biztosítja a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és leggyorsabb utat Európába és az egész világba, mivel Románia legnagyobb regionális repülőtere.

A Ryanair Európa első számú légitársasága, 88 bázissal és több mint 3.000 napi járattal, serkentve ezzel az európai forgalom növekedését és felépülését.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.