Titkos a US Airways utolsó járatán – 1939-es US Airways Flight

0 643

17. október 2015-én 76 évnyi repülés és megszakítás nélküli tevékenység után a US Airways mint márka eltűnt. A US Airways és az American Airlines közötti "házasság" a következő szintre lépett. Az American Airlines és a US Airways beolvadt az Americanba, az egyesülési folyamat körülbelül 2 évig tartott, ezalatt történtek a foglalási platformok egységesítésének előkészületei, és minden járat amerikai márkanév alatt fog közlekedni.

A múlt hétvégén a US Airways üzemeltette az utolsó járatot - US Airways 1939. járat, és az útvonal az volt Philadelphia - Charlotte - Phoenix - San Francisco - Philadelphia. Véletlenül az AirlinesTravel egyik barátja volt a San Francisco-i repülőtéren. Berta napja. Az alábbiakban a US Airways búcsúpartiról szóló története olvasható.

A terméket, amelyet az elejéről vittünk az Amazon virtuális polcaira, ma már csak az amerikai piacon értékesítik. A munka tehát olyan ismétlődéssel visz végig a repülőtereken, amelyek megrémisztik azokat, akik közel állnak a repüléstől való félelemhez. De szeretem.

Így fogott meg egy triviális péntek este, amikor mindenki hazafelé, vagy a családjához ment, és az SFO-n (San Francisco International Airport) elkapott, és egy non-stop Delta járatra vártam a DTW-re (Detroit Metropolitan Airport). 4:30-as durva vörös szem, amelyben nem tudsz aludni. Ezen a hétvégén dolgozunk, egy biztonsági kongresszuson veszünk részt Washington DC-ben.

1-es terminál, belföldi indulások, az SFO pici és kopott. Minden belföldi indulás az USA-ból, kivéve néhány arany útvonalat (JFK-LAX, SFO-JFK stb.), hasonló az Atlassib beszálláshoz. A Q1-ben soha nem történik semmi.

US-Airways-1939-5

De 16. október 2015-a egyáltalán nem egy hétköznapi nap San Franciscóban. A US Airways 76 éves megszakítás nélküli szolgálata az utolsó kékfarkú gép philadelphiai repülésével ért véget. A 45A kapunál egy goromba pilóta, vörös rózsával a mellén, aki minden bizonnyal minden téli vakációban a Mikulást adja ki, nevetett a kamerák előtt.

US-Airways-1939-2

US-Airways-1939

Sajtó, légiutas-kísérők, meglepett utasok, kifejezetten erre az alkalomra érkező utasok, pilóták, földi személyzet, csoportképek, hatalmas torta, előételek, léggömbök és jó hangulat. Egy jó és meghitt bulira bukkantam, mint régi barátok között.

US-Airways-1939-1

Becsusszantam anélkül, hogy az újságírókra gondoltam, és megkértem a híres pilótát, hogy készítsenek közös képet. Örültem, hogy titkolóztam az US1939 történetében. Nem kérdeztem, hogy szabad-e ott lenni.

Kuncogtam az utasokkal és a földi személyzettel azon, hogy ott lehettem a kis nagy bulin, pedig soha nem tudtam vele repülni. US Airways. Készítettem néhány képet is, amik nálam jobban elmesélik a történetet. Aztán DTW-re indultam DL320-zal, amihez még senki nem készített tortát.
Olyan sokáig, US Airways!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.