Bukarest – Tel Aviv a Wizz Airrel, 15. június 2013-től

1 689

Wizz Air bővíti Bukarestből induló útvonalhálózatát. Miután felpörgettük az útvonal kihirdetését Bukarest - Dubai, a Wizz Air fapados társaság bejelentette, hogy megnyitja a Bukarest-Tel-Aviv útvonalat, az első járat 15. június 2013-re várható.

wizz air

Új útvonal Bukarest-Tel Aviv június 3-től kezdetben heti 15 alkalommal fog működni. Románia Wizz Air hálózata jelenleg 62 útvonalból áll, és a cég folyamatos keleti terjeszkedése miatt Románia jobban elérhető a keletről és nyugatról érkező turisták számára.

Tel Aviv Jeruzsálem után Izrael legfontosabb gazdasági és üzleti központja. Évente több mint 2.5 millió turistával Tel Aviv 2012-ben a Közel-Kelet és Afrika 5. leglátogatottabb városa volt. Tel Aviv strandjai nagy szerepet játszanak a város népszerűsítésében, gyakran a világ legszebb strandjaiként tartják számon. Tel Aviv a soha nem alszik város és a szórakozás fővárosa, köszönhetően virágzó éjszakai életének és fiatalos hangulatának.

Tel-Avivba induló járatok már megvásárolhatók, és a légitársaság honlapján foglalhatók 163 RON/szegmenstől kezdődően. Ezen az útvonalon a két teljes körű szolgáltatást nyújtó légitársaság, a TAROM és az El AL Airlines is közlekedik.

Működési program a Bukarest - Tel Aviv útvonalon

Kezdő dátum

Harang

Indulás

Árak tól

Június 15

kedd, csütörtök, szombat

06:10 van.

RON 163

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.